Diverse

Ce contine lichidul de tigara electronica?

De cativa ani, tigarile electronice au sesizat si continua sa preia o cota de piata din ce in ce mai mare din  sfera de influenta a mariilor companii producatoare de tutun. Desi inca majoritatea fumatorilor inca folosesc tigari clasice, din ce in ce mai multi consumatori se indreapta catre aceste device-uri, fiind in clipa de fata unele dintre cele mai eficiente moduri de a se lasa de nicotina.

Multi oameni incearca tigara electronica deoarece este un mod mult mai sanatos de a fuma fata de tigarile clasice, acestea avand un numar de peste 7000 de substante, 250 dintre acestea fiind cunoscute ca fiind nocive pentru organism. Tigarile electronice folosesc lichid ce are in compozitie doar patru substante verificate si testate in laborator pentru siguranta utilizatorilor.

Care sunt componentele ce alcatuiesc lichidul de vapat?

1.      Nicotina

Orice fumator cunoaste acest termen. Nicotina este substanta care provoaca placere si dependenta, insa nu provoaca afectiuni la nivel pulmonar sau cancer. Aceste tulburari de sanatate sunt provocate de cele mai multe ori de tigarile clasice si a peste celor 50 de substante carcinogene din compozitia sa. Nu este de mirare astfel faptul ca doar prin lipsa acestora, vaping-ul este o metoda mult mai sigura si mai sanatoasa de a fuma.

2.      Propilen Glicol

De cele mai multe ori prescurtat PG, aceasta substanta este folosita in produse de zi cu zi precum diferite medicamente, siropuri, pasta de dinti, dulciuri si asa mai departe. Acesta a fost testat aprofundat si a fost descoperit faptul ca nu prezinta niciun pericol pentru consumul uman.

Atunci cand folositi lichid PG pentru tigara electronca, veti observa ca are o vascozitate mai scazuta decat glicerina vegetala (VG) si este responsabila pentru senzatia de “throat hit”. In cazul in care doriti sa simtiti mai bine acest efect, va fi necesar sa folositi un lichid cu o concentratie mai ridicata de PG.

3.      Glicerina Vegetala

Cunoscuta ca VG si aceasta este utilizata in produse precum dulciuri, gume sau produse de make up. Cu o vascozitate mai ridicata decat propilen glicolul, VG este de cele mai multe ori folosit in vaping datorita abilitatii de a oferi o cantitate mare de aburi densi. Datorita vascozitatii mari, va trebui sa aveti grija ca tigara dumneavoastra electronica sa se potriveasca cu VG, deoarece exista riscul ca atomizorul sa nu faca fata sau sa se arda mult mai repede.

4.      Aroma

Pe piata exista nenumarate arome, de la fructe, menta si deserturi pana la tutun clasic si trabucuri. Acestea reprezinta avantajul principal al acestor device-uri, oferind in acest fel un mod mult mai placut de a fuma.

Tigarile electronice sunt printre cele mai bune metode de a renunta la tigarile clasice. Aveti o selectie imensa de lichide din care puteti alege, de aceea este important sa experimentati si sa le incercati pentru a gasi aroma perfecta pentru dumneavoastra.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close