Tehnologie

Unde iti poti repara ieftin laptopul, dar la o calitate superioara

Jocurile online sau offline au inceput sa fie din ce in ce mai performant realizate de catre producatori, pentru a putea captura mai bine atentia entuziastilor. Nu doar copii urmaresc ultimele jocuri aparute, ci si adultii, fiind un mod bun de a se relaxa dupa o zi lunga de activitati stresante.

Laptopurile de gaming sunt preferate datorita mobilitatii, astfel utilizatorii vor putea sa se bucure de un meci online impreuna cu prietenii, oriunde s-ar afla. Un exemplu foarte bun ar putea fi chiar laptopul Asus ROG Strix care a fost conceput special pentru a oferi cea mai buna experienta si imagine utilizatorilor.

Insa la fel ca orice device, uneori se intampla ca acesta sa se strice sau anumite componente sa nu mai functioneze corect. Pentru acest model puteti gasi display laptop asus ROG STRIX pe site-ul celor de la OnLaptop, cel mai important centru de reparatii laptop din Romania, pentru a-l putea inlocui in cazul in care acesta nu mai functioneaza corespunzator.

OnLaptop – mai mult decat un service

Centrul de reparatii OnLaptop a luat nastere acum mai bine de 10 ani, datorita cererii mari din partea clientilor care doreau sa isi remedieze intr-un mod economic laptopul. Mai ales in aceste vremuri in care economia mondiala a suferit scumpiri majore in toate sectoarele, reabilitarea sistemului detinut este cea mai buna optiune in detrimentul achizitionarii unuia nou.

De curand acestia au lansat si un nou serviciu Premium service, pentru a-si mari aria de acoperire, putand in acest fel sa beneficize mai multi utilizatori de laptopuri, PC-uri sau sisteme All in one de cele mai bune avantaje de pe piata. Avand ani de experienta si peste 10 000 de laptopuri depanate, acestia se mandresc cu faptul ca peste 90% dintre ele au putut fi reparate chiar in aceasi zi.

Avantajele alegerii serviciului Premium Service

Prioritate

Laptopul, indiferent de problema va putea fi preluat de catre expertii OnLaptop chiar din momentul receptiei acestuia. In acest fel veti avea parte de o diagosticare completa pentru a va detalia elementele care trebuie schimbate sau reparate.

Montaj ultra rapid

Un alt beneficiu major al acestui pachet Premium Service este ca veti putea beneficia de un montaj de calitate intr-un timp mai scurt decat alti competitori. Spre exemplu un display, placuta RAM sau HDD-ul / SSD-ul pot fi inlocuite in maxim 60 de minute din momentul in care acestia au intrat in posesia aparatului.

Ridicarea si livrarea gratuita a laptopului avariat

Cu toate ca OnLaptop are sediul in Bucuresti acest lucru nu trebuie sa va descurajeze, deoarece va ofera transport gratuit atat la ridicare, cat si pentru returnarea in cele mai sigure conditii. In acest fel, indiferent de locatie veti putea apela la serviciile lor cu incredere pentru a va salva de cheltuieli inutile fata de cazul optarii pentru un sistem nou.

OnLaptop este cea mai economica solutie pentru utilizatorii de laptopuri. Acestia va pot ajuta in orice privinta pentru a va remedia in cel mai scurt timp problema ,dar si sa beneficiati de un upgrade in cazul in care doriti sa ii prelungiti acitivitate mai multi ani.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close