Telefoane

Schimba acum sticla la telefonul iPhone 11 Pro. Repara-ti eficient telefonul

Atunci cand vrei un telefon nou, ai nevoie de un nou telefon, doar ca vrei sa fie performant, sa aiba unele dintre cele mai bune caracteristici, o durata buna de viata a bateriei, cea mai buna camera, bugetul tau trebuie sa fie destul de mare, pentru ca acest telefon nu va fi deloc ieftin. Iphone 12 Pro  este un telefon care se incadreaza in aceste cerinte si costa in jur de 8.000 de lei, fiind un pret enorm pentru un telefon. Dar atunci cand o persoana nu isi permite telefonul mult dorit, prefera sa isi cumpere alt telefon mai accesibil si nu vrea sa se gandeasca sa ia in considerare cumpararea unui telefon reconditionat, putand sa beneficieze de o reducere de 200-300 de lei, pentru ca exista o teama ca va primi un telefon spart sau stricat, iar apoi ar trebui sa cheltuiasca alta suma mare de bani pentru a-l repara. Dar acest lucru nu este posibil. Daca si tu esti o persoana care crede ca asta inseamna un telefon reconditionat, este recomandat sa urmaresti explicatia de mai jos pentru a te lamuri ce presupune cu adevarat telefonul reconditionat.

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat sau un tehnician are responsabilitatea de a verifica functionalitatea acelui lot, iar acest lucru este posibil daca va desface un telefon si il va testa. Trebuie sa se vada daca telefonul se afla intr-o stare perfecta atat din punct de vedere estetic, dar si din punctul de vedere al componentelor interioare. Daca telefonul va prezenta chiar si cea mai mica problema, intregul lot se va trimite inapoi, inclusiv telefonul testat, pentru ca inseamna ca intreg lotul are acea problema. Dar daca totul este in regula si telefonul este perfect din toate punctele de vedere, restul telefoanelor se vor expune la vanzare cu pretul initial, cel stabilit, iar cel testat se va expune la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei fata de pretul initial, doar pentru simplul fapt ca a fost testat pret de cateva minute. Asa ca, daca vrei sa iti cumperi un Iphone 6S, de exemplu, nu trebuie sa iti fie teama ca vei primi un telefon spart, astfel incat sa fie necesara o noua sticla iphone 11 pro, pentru ca daca ar fi fost asa, intregul lot s-ar fi trimis inapoi, chiar si telefonul desfacut.

Acestea fiind spuse, un telefon reconditionat inseamna un telefon care a fost testat pret de cateva minute, care a fost apoi curatat si impachetat profesional. Pentru simplul fapt ca a fost testat se va expune la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei fata de pretul initial. Deci un telefon reconditionat inseamna doar un telefon testat, nu un telefon spart sau nefunctional.

Tags
Show More

Leave a Reply

Close