Auto

Sisteme complete de navigatie pentru diferite autoturisme

Evolutia tehnologiei ne-a permis sa facem o multime de transformari. Printre acestea se numara si posibilitatea de a instala o navigatie pe o masina care nu a mai dispus in trecut de acest sistem. Navigatiile sunt cunoscute pentru GPS, insa in zilele noastre acestea sunt mult mai complexe si ofera mult mai multe posibilitati. Ai la dispozitie sisteme complete de navigatie pentru diferite autoturisme.

Daca te-ai hotarat ca e timpul sa beneficiezi de o navigatie auto insa nu iti permiti sa schimbi masina pentru a dispune de ea, nu iti face griji! Sistemele de pe site-ul navigatiiandroid.ro iti ofera posibilitatea de a comanda o navgiatie special pentru masina ta. Spre exemplu, poti opta pentru o navigatie golf 5, la un pret foarte accesibil. Nu este necesar sa te gandesti la cumpararea unei noi masini, ci doar sa alegi marca si modelul corespunzator al autoturismului, apoi navigatia.

Magazinul online cuprinde o gama larga de navigatii cu sistemul de operare Android, care permit efectuarea actiunilor similare de pe telefon. Practic, smartphone-ul tau poate fi conectat la navigatie si sa faci aceleasi lucruri prin intermediul ei. Navigatiile de pe site dispun de TouchScreen, pentru o utilizare si mai facila a acestora. In doar cativa pasi poti prelua si initia apeluri sau descarca toate aplicatiile dorite.

Ofera-i bordului un aspect elegant!

Montajul unei navigatii vine cu o multime de beneficii. Pe langa faptul ca o poti folosi ca si pe telefon, aceasta poate schimba complet bordul masinii. Cu o interfata interactiva, navigatia ii poate oferi bordului un aspect super elegant! Ii poti schimba culorile sau fundalul meniului si te poti bucura de ea oricum doresti.

Daca optezi pentru o astfel de navigatie, afla ca nu este necesara nicio ajustare suplimentara. Nu trebuie sa efectuezi modificari la bord sau la instalatia electrica. De asemenea, navigatia nu va consuma suplimentar bateria autoturismului. Alegerea modelului si marcii masinii de pe site te duce direct la navigatia potrivita. Asadar, aceasta se va potrivi si integra perfect in bord.

Fiecare navigatie vine insotita de toate cablurile necesare pentru instalare, cat si cele auxiliare. Sunt produse in asa fel incat sa se potriveasca instalatiei electrice a masinii tale. Comenzile pe care le preia navigatia sunt direct de pe volan, asadar odata ce ai oprit contactul se va opri si navigatia. Bateria masinii consuma la fel.

Bucura-te de toate functiile navigatiei!

Navigatiile Android de pe site au functii precum Dual Zone, Wi-fi, MirrorLink, Bluetooth, USB si preinstalata aplicatia de GPS Waze. In cazul in care doresti o alta aplicatie, o poti descarca din magazinul digital.

Aceste functii permit efectuarea multiplelor actiuni precum ascultarea pieselor preferate in timp ce folosesti GPS-ul. Dual Zone este functia ce ofera aceasta posibilitate. Alaturi de aceasta, ai ocazia de a descarca toate aplicatiile de pe telefonul tau, din Google Play.

Poti beneficia de aplicatiile retelelor de socializare, de cele de video sau filme. In parcare poti vizualiza urmatorul episod din serialul preferat sau poti vedea ce piese mai sunt in trending pe YouTube.

Tags
Show More

Leave a Reply

Close