Frumusete

Salonul dorit este la un click distanta – daca folosesti Stailer

Stii si tu sentimentul acela cand parca ramai in urma cu tot ce se intampla in lume? Pare ca esti desprins din alt scenariu. Cam asta se intampla acum cu cei care nu au auzit de Stailer si pentru a se programa la un salon inca folosesc metodele clasice.

Stailer este usor de descoperit, se defineste ca fiind o platforma online usor de folosit si permite prin intermediul sau programari la saloane din Iasi, Oradea, Timisoara, Bucuresti si Cluj. Cu cateva click-uri pot fi setate datele unei programari si la fel de simplu acestea pot fi gestionate din cont.

Vezi salonul Breathless Gentlemans Room din Timisoara, descopera care este salonul mai apropiat de tine din Iasi sau cauta ceva nou cu care sa te delectezi, un salon recent aparut din orasul tau. Stailer iti permite aceste cautari mai eficient decat ai face-o prin simplul search in Google. Iata de ce!

Tot ce trebuie sa stii, in acelasi loc

 Stailer iti prezinta nu doar lista de saloane, ci si detalii ale acestora. Prin urmare, daca te intereseaza frizerii si cosmetica masculina in Timisoara alegi pe cea care corespunde in totalitate cu preferintele tale. Sa fie aproape de casa, sa aiba loc disponibil si pentru tine fix in ziua care ai nevoie.

In cadrul acestei platforme vei gasi toate aceste detalii si anume pretul unui serviciu, cat ar dura sesiunea la salon sau chiar si recenzii sau fotografii ale celor care au incercat anumite servicii.

Daca ai cauta rand pe rand fiecare salon in parte ai avea nevoie de mult mai mult timp. Unele saloane poate ca nici nu au pagina online sau aceasta nu este actualizata. Unele sunt la inceput de drum si ai retincenta sa le incerci. Insa din online iti va fi mai usor sa descoperi ce te intereseaza. In plus, cand vine vorba de programarea propriu-zisa, in loc sa suni rand pe rand la fiecare salon in parte, poti seta totul in cateva click-uri.

Te-ai razgandit? Nicio problema. Poti anula la fel de rapid totul, poti reprograma si nu te va costa absolut nimic. Daca alegi sa iti faci un cont pe aceasta platforma cu atat mai usor pentru tine, insa nu esti conditionat nici din acest punct de vedere. Poti programa ori de cate ori ai nevoie, vizite la salon pentru tine sau prietenii tai.

Dupa ce incerci o data, uiti automat de alte variante

De regula suntem reticenti la nou din simplul fapt ca ne destabilizeaza si ne face sa ne readaptam. Este in firea umana sa caute sa isi conserve locul, statutul si este mai simplu sa mearga efectiv la sigur cu ceva ce a mai facut. Accepta insa provocarea de a trece pe stilul de digitalizare si nu vei regreta.

Stailer este fix acea propunere de a descoperi online-ul si cum poate fi acesta in favoarea ta. Afla cum functioneaza aceasta platforma, nu intarzia sa o folosesti si vei vedea ca dupa o prima utilizare vei dori sa uiti efectiv de alte variante.

Contact: support@stailer.ro

Tags
Show More

Leave a Reply

Close