Telefoane

Reparatii sticla Samsung Galaxy A51

Pentru a ne feri telefonul de eventuale reparatii, tindem sa avem o grija mai mare de el sa nu il scapam, sa nu il zgariem, doar ca unele reparatii pur si simplu se intampla, fara sa fie neaparat vina noastra. Dar, fie ca ai un Android, fie ca ai un IOS, ele nu trebuiesc duse la acelasi service gsm, pentru ca sunt telefoane diferite, deci au nevoie de tratatii diferite. Daca nu sti unde este cel mai potrivit loc pentru a se repara telefonul tau, este indicat sa ramai cu ochii pe randurile de mai jos pentru a afla.

Daca ai un IOS, daca nu ai aflat inca, trebuie sa ai in vedere faptul ca este un telefon mai fragil, mai sensibil si mai pretentios, deci in timpul reparatiei trebuie sa primeasca o atentie mai sporita. Asta inseamna ca este indicat sa il duci la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, pentru ca cei de acolo sunt experti in orice tip de reparatie, au tot ce este necesar pentru reparatie pe stoc, adica piese si instrumente, astfel ca reparatia va dura mai putin. Nu inseamna ca cei de la service-urile gsm nu se pricep, dar este posibil ca reparatia sa dureze mai mult si poate ca se confrunta cu o defectiune pe care nu au mai intalnit-o pana acum. De aceea este mai sigur sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone.

In schimb, daca ai un telefon Android, lucrurile sunt mult mai simple, pentru ca nu sunt atat de sensibile, pretentioase si nici sensibile ca iPhone-urile. Asta inseamna ca daca ai un Samsung Galaxy A51, de exemplu, iar ecranul telefonului este spart, pentru a realiza o schimbare sticla Samsung Galaxy A51, poti sa mergi la un service gsm universal. 

Mai exista o metoda de reparatie a telefoanelor, dar care iti va da posibilitatea sa economisesti niste bani, dar doar daca te pricepi la repratii si daca ai tot ce este necesar pentru reparatii la tine acasa. Deci, vei putea sa repari telefonul de la tine de acasa, dar doar cu conditia de mai sus. In caz contrar, unele piese care sunt mai sensibile si care daca nu sunt stricate si nu trebuiesc atinse, ele se vor strica, iar in aceasta situatie tot la un service gsm va trebui sa apelezi, doar ca va trebui sa platesti dublu. Aceasta consecinta neplacuta putea fi evitata daca mergeai de prima oara la service.

Prin urmare, daca ai un iPhone trebuie sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, iar daca ai un telefon Android poti sa mergi la un service gsm universal Indiferent de telefonul pe care il ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai tot ce este necesar pentru reparatie, pentru ca in speranta de a economisi bani, este posibil ca in final sa platesti dublu.

Tags
Show More

Leave a Reply

Close