Diverse

Telefon nou sau resigilat in 2020

Atunci cand avem nevoie de un telefon nou, de obicei tindem sa ne uitam la telefoanele aparute recent, doar ca modelele recent lansate au si preturi foarte mari. Dupa ce observam ca preturile sunt prea mari si ca nu ne permitem un telefon asa scump, ne orientam catre alt model de telefon, poate chiar unul de gama medie, pe care ni-l permitem. Chiar daca vedem ca telefonul mult dorit este si resigilat si vedem diferenta de pret dintre cel nou nout si cel resigilat, care este de obicei de 200-300 de lei, nici nu vrem sa luam in considerare varianta de a-l cumpara resigilat din cauza fricii. Aceasta frica este provocata de impresia ca in cutie va fi un telefon, stricat, spart sau zgariat si ca banii nostri au fost irositi aiurea. Pentru a scapa de aceasta frica, in randurile de mai jos voi lamuri ce inseamna un telefon resigilat. 

Majoritatea produselor, electronice, electrocasnice, gadgeturi, au o perioada de retur, care poate fi de maxim 30 de zile. Daca o persoana a cumpara, de exemplu Iphone 7 Plus, l-a utilizat pentru o perioada scurta de timp, nu i-a placut, fie avea alte asteptati sau orice alt motiv, are dreptul de a-l returna in maxim 30 de zile, dar bineinteles, daca telefonul este in stare perfecta. Cand telefonul este returnat, acesta nu mai poate fi scos la vanzare cu pretul inital pentru ca el a mai fost folosit de catre altcineva. Asa ca, este scos la vanzare cu o reducere de vreo 200-300 de lei si atunci cand nu ai acesti bani in plus pentru a cumpara telefonul mult dorit nou, poti sa iei in considerare si varianta de a-l cumpara resigilat.

Asa ca, daca vei cumpara Iphone 7 Plus, nu mai trebuie sa fii speriat ca in cutie vei gasi telefonul spart, astfel incat vei avea nevoie de schimbare display la Iphone 7 Plus, pentru ca acest lucru este imposibil. Daca telefonul nu se afla in stare perfecta, nu se accepta returul. Telefonul resigilat nu va fi nici defect, pentru ca nu se va accepta returul nici in acest caz. Plus ca, telefonul este folosit timp de cateva zile sau saptamani, perioada in care este valabil returul. Deci un telefon resigilat nu inseamna un telefon spart sau stricat, ci inseamna ca nu vei fi primul utilizator, de aceea se aplica acea reducere de 200-300 de lei in functie de model si de ce decide compania. 

Acestea fiind spuse, daca si tu traiai cu impresia ca un telefon resigilat este un telefon spart, stricat sau zgariat, este timpul sa te razgandesti pentru ca inseamna ca a mai fost folosit de catre altcineva si l-a returnat din varii motive si a fost scos la vanzare cu o reducere. Daca nu ai acei 200-300 de lei in plus pentru a-l cumpara nou, ar fi bine sa iei in calcul si varianta de a-l cumpara resigilat. 

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close