Diverse

Reparatii Iphone 6S

Daca esti un fan al Iphone-ului si nu ai vrea sub nicio forma sa iti schimbi telefonul cu un Android, ar trebui sa stii ca ele sunt niste telefoane destul de sensibile si in cazul unei reparatii trebuie sa platesti o suma destul de mare de bani. De exemplu, inlocuirea sticlei la Iphone 4 costa 794 lei. Daca la Iphone 4 costa atat gandeste-te cat ar costa la telefoane mai noi, precum Iphone 6S. Schimbarea geamului la Iphone 6S, te-ar costa peste 1000 lei. Iphone-ul nu este un telefon ieftin si in plus, nici reparatiile nu sunt ieftine,  ca sa fie setul complet. 

In cazul in care iti cumperi un Iphone, mai exact un Iphone 6S ar trebui sa stii care sunt cele mai benefice metode de a-ti repara telefonul in cazul unei situatii neplacute de defectiunii, indiferent de defectiune. Avand in vedere faptul ca sunt niste telefoane foarte sensibile si orice defectiune, fie ea cat de mica, daca este ignorata poate sa duca la deterioararea telefonului si vei fi nevoit sa iti cumperi un alt telefon, adica alta suma de bani cheltuita. Asa ca, cel mai bine este sa mergi la un service gsm care se ocupa doar cu reparatii la Iphone, pentru ca pot sa ofere o atentie mai mare telefonului tau. Nici tehnicienii de la un service gsm nu pot spune ca ar fi foarte neglijenti in ceea ce priveste repararea telefonului, doar ca cei care se ocupa doar cu reparatii de Iphone sunt mai bine priceputi strict la acest brand de telefoane. O reparatie la orice model de Iphone este oricum costisitoare. Daca vei incerca sa iti repari telefonul de acasa ai economisi banii pe care i-ai cheltui pe manopera, dar daca nu te pricepi si ju ai instrumentele necesare pentru reparatia respectiva, este mai mult decat recomandat sa mergi la un service gsm pentru ca nu cumva sa faci ceva gresit si sa strici si alta componenta sau alta piesa a telefonului, care ar inseamna mai multi bani pentru repararea sa. 

In cazul in care vrei sa te orientezi spre repararea telefonul tau la compania Iphone ar fi indicat sa te mai gandesti inca o data pentru ca repararea la companie inseamna si mai multi bani decat ai plati la un service gsm. Daca mai ai garantia de la telefon atunci poti sa suni la companie pentru ca nu vei plati nimic, dar in cad contrar este mai bine sa mergi la un service gsm.

Acestea fiind spuse, daca vei intampina vreo stricaciune la Iphone-ul tau cel mai bine este sa mergi la un service gsm, decat sa incerci sa repari telefonul de acasa si doar in cazul in care mai ai garantie la telefon sa apelezi la companie pentru reparare.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close