Casa si gradina

Decoruri uimitoare cu flori artificiale

De o buna perioada de timp tot mai multe persoane opteaza pentru decorurile cu flori artificiale. Acest tip de aranjament include mai multe variante precum: buchete de flori artificiale, lumanari ornate cu aceste flori, panouri pentru sedinte foto si asa mai departe.

Modelele de flori artificiale sunt utile pentru afacerile cu aranjamente florale, dar si pentru uzul personal, cum ar fi un buchet de mireasa.

Florile artificiale sunt o varianta excelenta pentru a transforma un decor banal, intr-unul de poveste. Puteti gasi game largi de flori precum trandafiri, hortansii, bujori, lalele, orhidei, margarete, toate pe culori diferite si mixte.

Aranjamentele cu flori arficiciale sunt destinate tuturor petrecerilor, asadar chiar daca aveti un botez, o zi de nastere sau o nunta, aceste aranjamente se vor integra perfect.

Aranjamentele cu flori artificiale sunt o varianta foarte buna din doua motive:

  • Nu se ofilesc si se pot refolosi
  • Pretul pentru aranjamentele cu flori artificiale este mai convenabil decat cel cu florile naturale.

Atunci cand vine vorba de o nunta, toate detaliile trebuie puse la punct cu mult timp inainte. Buchetul miresei, locul pentru sedintele foto, decorul salii unde se va desfasura petrecerea, lumanarile nasilor, candy barul, florile domnisoarelor de onoare, decorul meselor, decorul bisericii, toate acestea includ de cele mai multe ori flori. Pentru fiecare dintre cele enumerate avem nevoie de flori artificiale.

Fie ca decorul este intr-o singura culoare, fie ca este multicolor, cea mai buna optiune este cea a florilor artificiale. Acestea au un aspect natural, le puteti gasi si parfumate, iar stilul elegant pe care il au va transforma petrecerea intr-una rafinata si cu bun gust.

Intretinerea florilor artificiale este foarte usoara si nu necesita atentie sporita, precum cele naturale. Florile naturale au nevoie de un mediu ambiant, unde sa se poata dezvolta, apa, vitamine si asa mai departe. In caz contrar, acestea se ofilesc foarte repede si veti uita ca le-ati avut.

Florile artificiale sunt o amintire care dureaza toata viata. Acestea pot fi confectionate din burete, plastic, latex sau hartie. Fiecare dintre materialele respective au un anumit grad de sensibilitate. Cele din burete atrag mult mai repede praful, cele din plastic sunt mai rezistente, cele din hartie se pot rupe si se pot deteriora mai repede decat celelalte, iar cele din latex sunt mai flexibile ca restul.

Aranjamentele cu flori artificiale se pot comanda sau puteti opta doar pentru achizitionarea unui anumit tip de flori. Aici depinde de preferintele dumneavoastra. Pe langa florile artificiale puteti achizitiona si iarba decorativa, frunze de mai multe tipuri, ghirlande, buchete intregi, panouri de diferite marimi, fire de flori si multe altele.

Florile artificiale au un pret accesibil pentru toata lumea si sunt mult mai cautate decat florile naturale. Totusi, puteti opta penru un aranjament care include atat flori artificiale cat si flori naturale.

Cele artificiale se pot adapta aproape oricarui mediu, in timp ce florile naturale sunt mai sensibile la conditiile de vreme si la temperatura incaperilor unde acestea vor fi amplasate. Totul depinde de preferintele pe care dumneavoastra le aveti!

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close