Sport

Pe ce se pune accent la pariuri sportive pentru un castig cat mai sigur

In cercul pariorilor inraiti exista numeroase reguli nescrise ce se aplica ori de cate ori se compune un bilet. Probabil pe unele le stii si tu, pe altele nu. In cele ce urmeaza le voi expune pe cateva dintre acestea pentru ca tu sa te afli cat mai aproape de castig.

De ce am spus cat mai aproape? Pentru ca, daca nu stii, la pariuri sportive nu exista niciodata bilet 100% sigur. Totul tine de noroc si intuitie. Pariurile sportive sunt printre singurele activitati ce iti duc adrenalina la cote maxime in momentul in care astepti rezultatul unor meciuri.

Pachetul de rezultate al echipelor ce compun meciul pe care pariezi

Atunci cand se pariaza, de obicei microbistii iau in calcul si rezultatele ulterioare ale fiecarei echipe in parte. De ce? Pentru ca lucrurile nu se pot schimba radical, deci exista posibilitatea ca rezultatul meciului pe care pariezi sa fie la fel sau cel putin asemanator.

De unde se face acest lucru? Ei bine, orice parior inrait are un site dedicat doar sporturilor din care culege informatii. Un astfel de site este chiar si Cota2.ro – platforma este mereu actualizata cu ultimele stiri din sport, rezultatele meciurilor ce s-au jucat recent si cu informatii aferente meciurilor viitoare.

Ce inseamna cota si cum compui biletul in functie de ea

Cota inseamna corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Mai pe scurt, o regula nescrisa la pariuri sportive este cea care tine de castigul pe care ti-l poate aduce cota. Ca sa facem putina lumina – o cota mai mica, in cazul unei victorii, inseamna ca vei castiga o suma de bani mai mare. In cazul cotelor mari, lucrurile sunt in totala opozitie.

Deci, cel mai indicat este sa alegi doar echipele sau meciurile ce au o cota mai mica. Bineinteles, aceasta alegere trebuie facuta la final, pana atunci trebuie sa vezi care echipe prezinta mai multa siguranta pentru tine, din punct de vedere al victoriei.

Cum te ajuta biletul zilei

Biletul zilei pariuri fotbal este de fapt un bilet gata compus. Daca alegi sa pariezi pe biletul zilei continuu iti vei antrena intuitia. Scopul lui este de a-ti usura tie alegerile. Este compus de catre tipsteri veterani dupa o lunga si amanuntita documentare pentru fiecare echipa parte.

Nu in ultimul rand, daca alegi sa mergi pe biletul zilei de acum incolo, alege-l pe cel care nu are un numar foarte mare de meciuri. Avand in vedere ca nu exista niciodata siguranta ca vei castiga, un numar insemnat de meciuri pe un bilet iti poate aduce esecul, garantat.

Poti sa culegi idei de pariuri castigatoare de la Cota2.ro. Acolo nu doar ca vei fi la curent cu tot ce este nou in sport, ci vei avea in vedere ponturile tipserilor cu experienta. Pariind informat vei observa cum castigurile tale se vor inmulti destul de rapid. Tine cont de cele enuntate anterior si vei avea parte doar de experiente placute in acest cerc al pariorilor.

Tags
Show More

Leave a Reply

Close