Internet

Pe ce se bazeaza mai exact castigul la pariuri sportive? Ponturi si sugestii pentru perfectionare

Daca esti nou pe aceste meleaguri, ai nevoie de cateva sfaturi utile pentru a-ti spori rapid sansele de castig. Pentru inceput, trebuie sa stii ca totul tine de noroc si intuitie.

Nu ai cum sa castigi de fiecare data, meciurile pot lua uneori o intorsatura neaspetata. Asa ca trebuie chiar de pe acum sa te obisnuiesti cu castigul, dar si cu infrangerea.

Ai nevoie, totodata, de o platforma online ce te poate pune mereu la curent cu tot ce e nou la pariuri. Recomandarea mea in acest sens este Piatadeponturi.ro. Daca vei accesa site-ul vei vedea ca acesta este actualizat cu viitoarele meciuri pe care poti paria, dar si cu rezultatele meciurilor precedente.

Aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare si probabil nu stiai de ele

Cred ca si tu te orientezi in principal in functie de cote – ajungem si acolo mai tarziu. Acum vreau sa iti aduc in vedere cateva aspecte ce sunt importante de luat in seama pentru un castig cat mai sigur.

  • Rezultatele ultimelor meciuri dintre cele doua echipe

Acesta este un aspect principal – in functie de rezultate te poti orienta asupra pariului. Evalueaza si examineaza jucatorii ce au participat la acel meci si vezi daca vor participa si la urmatorul. Acesta este un alt aspect important pe care trebuie sa il ai in vedere.

  • Starea gazonului

Poate iti pare putin SF ce spun, dar si gazonul pe care se joaca poate sa defavorizeze una dintre echipe. Daca una dintre echipe nu a mai jucat pe acel stadion si respectiv pe acel tip de gazon, ar putea fi un dezavantaj.

Alte aspecte spre care trebuie sa iti intrepti privirea ar mai fi: daca una dintre echipe are suporteri noi, daca a venit din deplasare sau a avut recent un meci greu, iar jucatorii nu s-au putut odihni, dar si prognoza meteo pentru ziua respectiva.

Cotele si modul in care trebuie sa le vezi

Atentie! Daca esti la inceput, sa nu uiti ca beneficiezi de bonusuri casino online de la toate casele de pariuri. In functie de acesta si nu numai o poti alege pe cea care iti ofera cele mai multe beneficii.

Probabil stii ca termenul de cota reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Pana aici totul e simplu. Insa, echipa ta preferata iti poate aduce mereu un castig, indiferent de cota?

Cu siguranta nu. Iti propun sa incerci sa pariezi doar pe echipele ce au cote mai mici. De ce? O cota mai mica, in cazul victoriei, inseamna un castig mai mare pentru tine, valabil si viceversa. Poti sa alegi un pariu sigur de la Piatadeponturi.ro, creat de expertii in domeniu.

Inca ceva, incearca sa nu pui prea multe meciuri pe un bilet. Nu poti fi sigur ca toate vor fi castigatoare, asa ca sansele tale de castig vor scade vizibil. Alege sa pariezi doar pe meciurile pe care esti sigur si vei vedea cum sansele, dar si castigurile tale vor creste considerabil.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also

Close
Close