Internet

Trei tipuri de continut scris pe care orice agentie de web design le recomanda

Fie ca ne dorim acest lucru sau nu, orice site are nevoie de continut scris, acesta reusind sa convinga utilizatorul cu privire la calitatea produselor sau a serviciilor pe care le oferiti.

De aceea, in cadrul acestui articol, va vom ilustra trei tipuri de continut pe care ar trebui sa le aveti, astfel incat sa obtineti un randament maxim in ceea ce priveste business-ul dumneavoastra. Poate la ca prima vedere pot parea imposibil de creat, insa, cu putin ajutor, veti avea un content impecabil, demn de admirat! 

Continut pentru blog

Indiferent de tipul afacerii dumneavoastra, nu trebuie sa uitati de rubrica de blog, un pas foarte important pe care orice agentie de web design va sugereaza sa nu il ocoliti. Acesta are scopul de a crea o legatura stransa intre utilizator si antreprenor, oferind informatii ce pot fi aplicate in viata de zi cu zi, insa, intr-o maniera foarte clara, deloc obositoare.

De asemenea, articolele pentru blog sunt foarte usor de optimizat SEO, iar continutul acestuia va reusi sa va conduca in top. In plus, nu exista o limita in ceea ce priveste continutul de blog. Cu cat mai mult, cu atat mai bine! 

Copywriting

Nici copywriting-ul nu trebuie ratat! In cazul in care oferiti produse publicului, acestea au nevoie fara doar si poate de o descriere clara si aerisita, care sa convinga utilizatorul sa acorde o prima sansa. De obicei, aceste descrieri nu depasesc 250-300 de cuvinte, comparativ cu articolele de blog care pot atinge chiar si peste 1000 de cuvinte.

Desi poate parea putin, daca sunt realizate corespunzator, aceasta limita este mai mult decat suficienta pentru a determina clientul sa cumpere. In plus, descrierile pentru produse sunt necesare si din punct de vedere SEO!

Recenziile clientilor

Un alt tip de continut necesar pentru orice afacere este reprezentat de recenziile actualilor clienti. Cu ct sunt mai multe, cu atat mai bine. De asemenea, este foarte important ca acestea sa fie in majoritate pozitive, astfel incat utilizatorul sa inteleaga ca puneti la dispozitie produse sau servicii de calitate, profesioniste si deloc de ratat.

In plus, in cazul in care un utilizator nu este sigur daca sa achizitioneze un anumit produs, va asiguram ca review-ul potrivit va contribui foarte mult pentru cumpararea respectivului produs. Nu uitati sa le inserati la vedere, pentru ca publicul sa le poata descoperi cat mai usor.

In finalul articolului

Acum ca ati observat cele trei tipuri de continut pe care ar trebui sa le contina orice site, probabil ati observat cat de important este scrisul intr-o afacere de succes, chiar daca fisierele video devin din ce in ce mai populare.

De asemenea, din dorinta de a beneficia de servicii de inalta calitate, agentia SEO din Timisoara ProjectMedia nu va ofera doar servicii de optimizare SEO, ci si de content writing si marketing online, servicii ce va vor conduce in topul rezultatelor Google. Haideti sa ne cunoastem si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta!

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also

Close
Close