Internet

Informatii generale despre web hosting

Atunci cand un furnizor de gazduire precum Gazduire Enterprise aloca spatiu pe un server web pentru ca un site sa-si stocheze fisierele, acesta gazduieste site-ul respectiv.

Gazduirea web face ca fisierele care se regasesc pe un site web (cod, imagini, etc.) sa fie disponibile pentru vizionarea online. Fiecare site pe care l-ati vizitat vreodata este gazduit pe un server.

Cantitatea de spatiu alocata de un server unui site depinde de tipul de gazduire. Principalele tipuri de gazduire sunt partajata, dedicata, VPS si reseller. Acestea sunt diferentiate dupa tipul de tehnologie folosit pentru server, nivelul de gestionare furnizat si serviciile suplimentare oferite.

Pe scurt, gazduirea web este procesul de inchiriere sau de cumparare de spatiu pentru a gazdui un site web pe World Wide Web. Continutul site-ului, cum ar fi HTML, CSS si imaginile, trebuie sa fie gazduite pe un server pentru a putea fi vizionat online.

Ce anume este un server? Un server este un computer care conecteaza alti utilizatori web la site-ul dvs. de oriunde din lume. Dupa cum sugereaza si numele, furnizorii de servicii de gazduire web au serverele, conectivitatea si serviciile asociate pentru a gazdui site-uri Web.

Oferind o varietate de planuri de gazduire, acestea acopera spectrul de nevoi de gazduire, de la bloguri mici si organizatii mari.

Daca intentionati sa creati o prezenta online, hostingul de incredere este esential. Exista literalmente sute de gazde web disponibile astazi, oferind mii de soiuri de servicii de gazduire web.

Planurile variaza de la optiuni gratuite cu optiuni limitate la servicii de gazduire web scumpe specializate pentru afaceri. Planul pe care il alegeti va depinde in primul rand de modul in care intentionati sa utilizati site-ul dvs. web si cat de mult ati bugetat pentru gazduire.

Alegerea planului potrivit de gazduire va insemna accesul la alocarea corecta a resurselor, pentru a va asigura ca incarcarea rapida si fiabila a site-ului se face pentru vizitatorii dvs.

Ganditi-va cat de multe intreprinderi din zilele noastre functioneaza in principal online; vanzarile si cifrele lor de afaceri vin de pe site-ul lor.

Daca cineva aterizeaza pe un site web si exista o problema, si este nevoie de prea mult timp pentru incarcare sau site-ul nu se incarca deloc, atunci mai mult ca sigur clientii potentiali nu vor astepta in speranta ca se va incarca site-ul. Ei vor sari de pe site-ul respectiv in cautarea unui alt site care functioneaza corect si care poate livra ceea ce cauta, perfect.

Daca sunteti nou in mediul online, atunci cu siguranta nu trebuie sa va indreptati atentia nici spre un pachet de gazduire dedicata, si nici macar spre un server vps. Pentru inceput, un pachet de gazduire partajata va poate fi suficient.

Multi proprietari de site-uri noi au folosit cea mai ieftina optiune (gazduire partajata de la Gazduire Enterprise), iar pentru moment s-au descurcat de minune, pentru ca mai apoi cand au avut nevoie de mai multe resurse sa poata face trecerea la server VPS sau la server dedica.

Asadar, dupa cum se poate observa, un web site indiferent ca doriti sa il construiti in interes personal sau ca site de prezentare pentru afacerea dvs., sau ca urmeaza sa fie magazin online, nu poate exista fara un pachet de gazduire web.

Tocmai de aceea, recomandarea noastra este sa va indreptati atentia spre cele mai bune servicii de gazduire web, iar la Gazduire Enterprise gasiti pachetele de web hosting ideale pentru site-ul dvs.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also

Close
Close