Diverse

Cum sa iti cumperi rame ochelari de vedere

Tendintele in moda in ceea ce priveste ochelarii de vedere se schimba de la an la an. Cu toate acestea, exista modele care par a deveni clasice prin frecventa cu care au fost recomandate de-a lungul vremii. Iata cateva dintre cele mai cunoscute modele de rame din care poti alege pentru ochelarii tai de vedere.

Daca vrei cele mai bune rame pentru ochelari de cea mai buna calitate intra in categoria rame ochelari de vedere Ray Ban.

Rama ochelari-de-pisica super-slim reprezinta una dintre alegerile multora in materie de ochelari de vedere inca de la aparitia sa.

Exista o continua schimbare in ceea ce priveste profilurile mai inguste, dat fiind ca numarul de rame ochi-de-pisica a ocupat un loc din ce in ce mai mare in industria ochelarilor. Ramele in forma de aripi exagerate sunt accentuate de catre chipurile cu profiluri mai inguste, mai subtiri.

Ramele in forma de dreptunghi extins reprezinta un stil in care sunt folosite rame din materiale acetate. Acestea reprezinta stilul anilor 80, insa au continuat sa fie o sursa de inspiratie si pentru anii 2000.

In cazul in care iti place acest stil, opteaza pentru culori accentuate si stralucitoare, pentru ca in acest fel vei obtine cu siguranta un aspect contemporan care sigur o sa iti fie pe plac.

Ramele care par un scut utilizat pentru aparatul de sudura au dat nastere de-a lungul timpului unui stil „must-have”. Un profil supradimensionat asociat cu lateralele plate creaza o imagine sportiva. Pentru acestea, lentilele late sunt esentiale.

Ramele cu fir au fost dintotdeauna la moda si par a ramane si astazi. Acestea pot veni intr-o varietate de forme, cel mai adesea dreptunghiulare, iar daca sunt si in marimi supradimensionate, acestea reprezinta lejer moda contemporana in materie de ochelari de vedere.

O recomandare merge spre Rame ochelari de vedere unisex RAY-BAN 0RX5228 2000 o pereche de rame superbe pentru orice persoana, care se vor potrivi perfect la orice tinuta.

Ramele inovatoare incep sa intre incet-incet pe piata sustinand cresterea produselor vesele. Acest stil este mai degraba unul care caracterizeaza piata tineretului care prefera accesoriile kitschoase, referintele ludice avand un mare impact asupra lui.

Ramele supradimensionate retro au facut intotdeauna parte din moda si continua sa reprezinte un punct de referinta in domeniu. Acestea reprezinta o alternativa la ramele inguste. Interesul reinnoit in ceea ce priveste moda vintage si ramele retro duc la aparitia unui stil inedit care te poarta in trecut.

Ramele ovale reprezinta o alternativa fresh la stilul familiar rotunjit care a reprezentat tendinta ultimelor cateva sezoane. Ceea ce este notat a fi in plus aici este aerul sportic al referintelor din anii 90.

Ramele patrate continua sa fie un trend care imprumuta senzatiile retro-vintage. Supradimensionarea acestor tipuri de rame cer in mod obligatoriu o forma patrata sau usor rotunjita pentru a oferi un aspect placut.

Ramele retro care definesc stilul aviator sunt cele cu influente sportive si au ca detalii reprezentative forme in culori contrastante sau forme de tip scut.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close