Diverse

Review inel de logodna Solitaire cu diamante mici pe lateral

Una dintre cele mai mari provocari in viata pentru un barbat, este aceea de a alege inelul de logodna potrivit pentru partenera lui, cea alaturi de care isi doreste sa isi petreaca tot restul vietii.

Atunci cand trebuie facut marele pas, multi barbati fie dat fiind faptul ca nu cunosc preferintele partenerelor lor, fie din cauza emotiilor foarte mari, fie aleg inelul de logodna care insa nu este potrivit ca marime, fie isi indreapta atentia spre un inel care nu este pe placul partenerelor lor.

Cele mai multe femei din zilele noastre indragesc aurul alb, asa ca poarta bijuterii din acest metal pretios. In cazul in care partenerii lor intentioneaza sa faca marele pas si sa le surprinda cu un inel de logodna, este firesc ca acesta va trebui sa fie din aur alb, iar un inel de logodna Solitaire cu diamante mici pe lateral ar putea fi perfect in acest caz.

Inelul de logodna care este realizat din aur alb de 18kt, si care este prevazut cu un diamant care are taietura patrata, princess in centru, in setare 4-gheare si 7 diamante care au deasemenea taietura patrata, si care este princess pe lateral, in setare canal poate sa reprezinte cea mai inspirata alegere.

Diamantul princess cu care este prevazut un astfel de inel de logodna este de 0.33ct, in timp ce diamantele princess sunt de 0.28ct. Greutatea totala a diamantelor este de 0.61ct.

Mai mult ca sigur, barbatii care le vor oferi partenerelor lor un asemenea inel de logodna ca simbol al iubiri, si o dovada a faptului ca isi doresc sa isi petreaca alaturi de acestea tot restul vietii, vor fi extrem de apreciati. La randul lor, femeile care vor fi surprinse cu un asemenea inel de logodna, tinand cont de toate caracteristicile inelului, vor ramane fara cuvinte.

In plus, un asemenea inel este caracterizat de o manopera impecabila, se potriveste perfect pe deget si este un inel cum foarte multe femei viseaza.

Se stie faptul ca atunci cand discutam despre asemenea bijuterii, certificarea are un rol extrem de important. In ceea ce priveste inelul de logodna Solitaire cu diamante mici pe lateral, acesta dispune de certificare si este recunoscut ca dovada al celor 4C.

Asadar, in cazul in care nu mai doriti sa asteptati prea mult timp pana sa alegeti inelul de logodna perfect, cu siguranta va veti putea indrepta atentia spre Royal Diamante, de unde puteti alete inelul de logodna Solitaire cu diamante mici pe lateral.

Puteti gasi diferite marimi ale inelului, asa ca in functie de masura pe care o are la deget partenera dvs., veti putea alege inelul perfect. Cu siguranta toate femeile care au primit un asemenea inel de logodna de la partenerii lor, au ramas fara cuvinte cand au vazut cat de frumoasa este bijuteria, si cand au studiat diamantul.

Deasemenea, la Royal Diamante veti putea sa descoperiti si alte modele de inele de logodna cu diamante, din aur alb sau din aur galben sau din combinatia celor doua tipuri de aur sau inele de logodna din aur alb-roz plus diamante, asa ca in functie de buget, veti putea alege inelul de logodna pentru partenera dvs.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close