Casa si gradina

Aveti nevoie de un motoferastrau? Iata ce trebuie sa stiti inainte sa il cumparati!

In zilele noastre se gasesc motofierastraie pe la foarte multe magazine, asa ca inainte sa va cumparati unul, este important sa cunoasteti cateva detalii foarte importante, pentru a face cea mai buna alegere.

In cazul in care pana acum nu ati mai utilizat unul, sau nu ati mai avut unul, trebuie sa stiti in primul rand care sunt scopurile in care il veti folosi, pentru ca la Shopu de exemplu, veti putea gasi si motofierastraie hobby, dar si motofierastraie semiprofesionale sau profesionale.

Apoi, trebuie sa tineti cont de tipul sau de tipurile de lemn pe care le veti taia. Cu un motofierastrau se pot curata si pomii, asa ca se poate utiliza echipamentul pentru taierea crengilor de copaci, dar se pot taia si copaci intregi, asa ca veti putea taia un trunchi de copac, iar mai apoi butuci de copac.

Este necesar deasemenea sa tineti cont si de motorul utilajului. Se gasesc drujbe electrice, care pentru a functiona au nevoie de energie electrica.

Partea mai putin placuta in acest caz este ca daca va fi nevoie sa taieti undeva in afara localitatii un copac sau ceva din lemn, va fi neaparat nevoie sa aveti la dispozitie o sursa de energie electrica.

In schimb, exista si drujbe pe benzina, care reprezinta solutia ideala pentru toate persoanele care folosesc mai mult unealta. Aceste echipamente sunt mai grele decat cele electrice, insa au o durata de viata mult mai indelungata decat cele care au motor electric.

Motofierastraiele care au motor pe benzina au nevoie de o mentenanta atenta care trebuie sa contina schimbarea uleiului, schimbarea filtrului de aer, dar si alimentarea acesteia cu benzina, si sunt mai zgomotoase decat motofierastraiele electrice.

Numele brandului este un aspect pe care multi il iau in calcul atunci cand au nevoie de un motofierastrau nou. Exista branduri precum Bosch, Husquvarna, Makita sau Stihl, care sunt considerate a fi branduri de top, si care vin in intampinarea clientilor cu motofierastraie de cea mai buna calitate, care insa au preturi destul de piperate.

Pentru cei interesati de un asemenea echipament, Shopu vine cu o propunere cat se poate de interesanta, si anume motoferastraul Ruris Hercules 550, care are o lungime sina de 45 cm.

Echipamentul dispune de 3 CP (2.2 kW) si un motor pe benzina. Discutam aici despre un produs care va va ajuta in lucrarile din gospodarie (taierea lemnelor pentru centrala sau semineu, curatarea pomilor, etc.) insa motoferastraul va fi util si la amenajarea. Motofierastraul are in dotare un motor termic caracterizat de functionarea in 2 timpi.

De precizat este faptul ca pentru functionarea acestuia este necesar ca si combustibil, benzina amestecata cu ulei, iar unealta consuma aproximativ 560g/kWh.

Producatorul a dorit sa le ofere clientilor o manevrabilitate usoara atunci cand folosesc aceasta drujba, astfel ca le-a oferit un maner care sa le permita manevrabilitatea perfecta.

Totodata mai trebuie specificat si ca unealta dispune de sistem de ungere automata a lantului, pentru a obtine o ghidare foarte precisa a motoferastraului in timpul utilizarii.

La Shopu se gasesc insa si alte motofierastraie, atat de la Ruris cat si de la alti producatori, asa ca toti cei interesati, pot cauta cu incredere un motofierastrau de calitate la acest magazin.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close