Casa si gradina

Motosape Ruris

Motosapele sunt utilaje necesare intr-o gospodarie dat fiind faptul ca acestea se pot folosi atat pentru maruntirea pamantului, cat si pentru a ara terenurile moi.

In cazul in care detineti de exemplu o livada care se intinde pe 2-3 hectare de teren, iar distanta dintre randuri este de 1.2 metri, atunci cu siguranta motosapa nu este de mare folos pentru dvs, ci veti avea nevoie de un motocultor. In schimb, pentru a lucra o gradina care are o suprafata de cel mult 0.5 hectare, veti avea nevoie de o motosapa.

Motosapa este un utilaj agricol construit simplu, care dispune de un motor de putere mica, si care are o echipare standard (roti montate la axul de iesire al transmisiei finale)

Un astfel de utilaj este perfect pentru lucrarile de pregatire a solului privind insamantarea sau plantarea, ori intretinerea diferitelor culturi. Daca discutam despre soluri mai nisipoase, trebuie precizat ca se pot adauga si pluguri, iar motosapele pot ara la o adancime maxima de 12 cm pe o singura brazda.

In cazul in care este necesar, se poate adauga chiar si o remorca, iar motosapa va fi deasemenea usor de manevrat datorita faptului ca are o greutate mica, cuprinsa intre 30 si 60 de kilograme.

Ei bine, acum ca ati descoperit atat de multe lucruri interesante despre motosape, este important de precizat ca Vexio este magazinul de la care va puteti achizitiona motosapa ideala pentru lucrarile dvs.

In continuare, vom prezenta cateva dintre motosapele pe care acest magazin online le are de vanzare, pentru a va ajuta sa alegeti mult mai usor motosapa ideala.

Motosapa Ruris, DAC 7009, care dispune de 7 CP + roti cauciuc + rarita + plug + adaptor + cultivator, si care are cutie de viteze in doua trepte inainte si una inapoi poate reprezenta solutia ideala pentru orice gradina, dat fiind faptul ca aceasta este o motosapa puternica si eficienta pentru lucrarile de maruntire a solului din solarii sau gradini.

In mai putin de o jumatate de ora, se spune ca o suprafata de 500 mp este gata de insamantat datorita utilizarii acestui utilaj, sau este pregatita pentru plantat.

Atunci cand se doreste utilizarea sa in spatii inguste care se gasesc la capatul de rand din solarii, sau in apropie de gardurile gradini, utilajul se poate intoarce prin actionarea cutiei de viteze pe mersul inapoi, motiv pentru care motosapa poate face fata in orice conditii de exploatare.

Motosapa DAC 6500K care dispune de roata ghidaj, motor pe benzina de 6.5CP, roti cauciuc, si care vine si cu 600 ml ulei gratis de la Ruris, poate reprezenta deasemenea o solutie ideala pentru cei care au nevoie de un asemenea utilaj pentru propria gospodarie.

Aceasta motosapa este ideala pentru suprafetele cuprinse intre 300 de metri patrati si 3000 de metri patrati, si poate fi folosita in diferite activitati din gradina.

Utilajul Ruris 650KSD, care are un motor de 6 CP, roti cauciuc, rarita, roti metalice 400 fara manicot, este deasemenea un utilaj necesar pentru o gospodarie. Acesta poate fi folosit in gradinile care au suprafata maxima de 1000 de metri patrati. Se spune ca pentru ca utilajul sa functioneze mai bine, este necesar sa ii fie facut rodajul minim doua ore, dupa care ii trebuie facut schimbul pentru uleiul de motor.

Acestea sunt doar cateva dintre recomandarile noastre, insa gama de motosape Ruris, de la Vexio, cuprinde mult mai multe modele de asemenea utilaje.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close