Turism

Vacanta in Bali

Ce poate fi oare mai placut dupa un an greu si obositor la locul de munca, decat o binemeritata vacanta? Cu siguranta dupa o astfel de perioada este necesara o vacanta intr-un colt de rai, asa ca daca va aflati intr-o astfel de situatie, trebuie sa cautati o destinatie de vis.

Puteti opta pentru o vacanta in insula Bali atunci cand visati la o vacanta intr-un colt de paradis, si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta.

Tinand cont de faptul ca discutam despre o vacanta pe o insula, cu siguranta va veti face deja planurile pentru cate ore veti sta la plaja, deja veti stii cat veti sta in apa si cat veti sta la soare, insa puteti sa va petreceti si altfel timpul in Bali.

In momentul in care plecati intr-o astfel de vacanta, cu siguranta va doriti sa veniti si cu o multime de amintiri si fotografii acasa, asa ca este important sa aveti smartphone-ul la indemana tot timpul.

Daca plecati in cuplu de exemplu, neavand pe cineva care sa va faca poze, ar fi indicat sa aveti la dispozitie un selfie stick pentru a va face poze pe plaja sau in alte locuri pe care le veti vizita.

Cat despre vizite, puteti sa vizitati peisajele pitoresti din centrul Bali, intr-un tur exceptional de o zi intreaga, pe terasele de orez, pe templele renumite din zona si pe vulcanul activ din centrul pitoresc al insulei. Bucurati-va de un pranz indonezian si multe altele.

Dupa ce va veti caza la renumitul Hotel Capella Ubud 5*, veti fi intampinat de catre un sofer care va oferi o satisfactie deosebita, transferul cu masina cu aer conditionat in satul Batubulan pentru a vedea centrul teserii Batik realizat manual.

Continuati pana la satul Celuk pentru a vedea aurul si argintarii la munca. Apoi, faceti o vizita si la casa artizanilor de sculptura in lemn de la Bali si invatati sa recunoasteti si sa lucrati cu lemn bun.

Apoi, porniti intr-o calatorie la satul de artisti Batuan Ubud, inainte de a admira sculpturile din lemn la Templul Batuan Trinity. Mergeti la templul Sfant din Sebatu si la templul Sfant al izvorului de apa al lui Gunung Kawi. Bucurati-va de pranz in Kintamani, cu vederi panoramice ale Mt. Batur si ale lacului sau.

Apoi, vizitati satul Tegalalang pentru a gusta fie renumita cafea Luwak din Balinese, fie renumitul ceai de ghimbir. Urmeaza dupa aceea sa vizitati renumitele gradini de condimente si terase de orez inainte de ceaiul de dupa-amiaza.

In cele din urma, mergeti la padurea de maimuta sacra, care serveste pentru a proteja maimuta balinica de lunga coada (alcool macabe). Umblati pe piata din Ubud si vizitati Palatul Regelui (Royal).

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand vine vorba despre o vacanta in Bali, cu siguranta aveti o multime de lucruri interesante de vazut. Cel mai bine este sa stiti sa va organizati timpul in asa fel incat sa vedeti si frumusetile naturii, dar sa aveti si timpul necesar pentru a sta la plaja.

Tags
Show More

Leave a Reply

Close