Cadouri

Cateva ocazii in care cadourile personalizate sunt mai apreciate decat cele clasice

Atunci cand vine vorba de a oferi un cadou trebuie sa dai dovada de multa inspiratie si creativitate. Ce se intampla insa atunci cand ramai in pana de idei?  Mai ales ca nu poti alege un cadou la voia intamplarii, fara sa tii cont de categorii, placeri sau eveniment.

Raspunsul vine in forma cadourilor personalizate. Cand vine vorba de ele, provocarea de a gasi cadoul potrivit nu mai pare de netrecut. Un cadou personalizat are un impact mult mai mare, intrucat ii arati destinatarului ca te-ai gandit la el mai mult decat ai fi facut-o daca ai fi ales un cadou clasic, comun. Sunt o multime de momente prielnice pentru a oferi un atsfel de cadou, incepand de la aniversari si terminand la nunta sau botez.

Cand ne referim la cadouri personalizate putem avea certitudinea ca acestea nu vor fi niciodata uitate de cel care le-a primit. Este vorba despre incarcatura emotionala aparte pe care o transmit acestea. Ele inglobeaza si o parte din sufletul celui care le-a oferit, astfel ca vor ramane in posesia destinatarului o buna perioada de timp. Avantajul acestui tip de cadou este acela ca se muleaza pe o multime de ocazii. Uite numai cateva dintre acestea:

Ziua de nastere

Ziua ne nastere a unui coleg de serviciu merita onorata asa cum se cuvine, iar simpla ta prezenta nu este suficienta. Cu siguranta ca un tricou personalizat va crea cadoul ideal, inedit si deloc costisitor. Destinatarul il va putea purta in orice sezon, mai ales atunci cand este croit exact pe masurile si preferintele sale.

In cazul prietenilor, apropiatilor si rudelor te poti aventura la un mesaj haios care va starni amuzamentul. Textele le poti crea de unul singur, pentru a putea surprinde cu o gluma pe care numai voi o stiti. Tricourile din bumbac sunt apreciate mai ales pentru calitatea materialului. Ai posibilitatea sa alegi dintr-o diversitate de culori pe 3gifts.ro.

Celebrarea casatoriei

O alta situatie care te poate pune in dificultate este alegerea cadoului aniversarii casatoriei voastre. Indiferent ca este vorba de 2, 10 sau 20 de ani, ai vrea sa ii cumperi partenerului de viata un cadou potrivit prin care sa ii demonstrezi ca il iubesti, respecti si apreciezi. Totusi, nu prea stii ce se cuvine la o astfel de ocazie si ai teama sa nu cumva sa dai gres.

Cadourile personalizate sunt cele care te salveaza. Spre exemplu, ii poti oferi un ceas cu o fotografie care sa ii aminteasca despre nunta voastra sau una dintre vacantele romantice. Alta varianta este sa ii oferi un puzzle cu imaginea voastra imprimata pe piese. Avantajul cadourilor personalizate este acela ca pot fi adaptate la cerintele oamenilor. 3gifts.ro lanseaza ideea, tu alegi mesajul si in felul asta ai reusit sa obtii un cadou perfect pentru persoana iubita.

Botez

Nasterea unui copil este unul dintre evenimentele emotionante si marcante din viata de cuplu. Cu acest prilej, vei primi o invitatie acasa la parintii nou-nascutului sau la botez. Acesta este un alt moment in care trebuie sa soliciti imaginatia. Cu ajutorul unui body personalizat cu un mesaj haios ai toate sansele sa ramai in cutia cu amintiri a parintilor.

Evenimente corporate

Promovarea unui coleg sau aniversarile companiei sunt mereu zile de sarbatoare. Fie ca participa numai personalul sau sunt invitate si alte persoane din afara firmei, aceste evenimente trebuie incurajate cu protocolul de rigoare. O optiune preferata se pare ca te trimite tot la cadouri personalizate. Mouse pad-urile de pe 3 gifts.ro s-ar putea sa ti se para idei inspirationale.

Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor este o alta ocazie ce nu poate fi trecuta cu vederea. In acest caz, mizeaza pe simplitate si ofera un cadou care sa ajunga direct la inima persoanei iubite. Pentru o mai mare valoare sentimentala poti insoti cadoul cu o felicitare personalizata.

3gifts.ro sau universul cadourilor te invita sa accesezi site-ul oficial pentru a-ti lua doza de inspiratie necesara in situatiile mai sus mentionate.

Tags
Show More

Leave a Reply

Close