Casa si gradina

Care sunt avantajele pompelor submersibile romanesti?

In ultima perioada utilizatorii cauta din ce in ce mai mult sa cumpere produse de calitate, cunoscute, cu renume si brand, in detrimentul unora despre care nu stiu mare lucru. Din acest motiv, produsele romanesti au inceput si ele din ce in ce mai mult sa fie cunoscute, iubite si apreciate, iar acest lucru se reflecta chiar si in domeniu instalatiilor. Astfel, pompele submersibile romanesti se fac cunoscute datorita calitatilor foarte bune, datorita pretului si rezistentei lor.

 Care sunt cele mai cunoscute pompe submersibile romanesti?

 Pompele submersibile de la Tricomserv devin o emblema in domeniul instalatiilor. Astfel, o pompa submersibila 900w, spre exemplu, are caracteristici tehnice la fel de bune precum o pompa submersibila straina, insa diferenta dintre ele este ca cea romaneasca este cu mult mai avantajoasa.

Daca aruncam o privire peste pompa submersibila 900w Jar 5 S 50-3 poate fi utilizata in cazul pomparii apei din puturi si fantani de 5 toli sau mai mult, in vederea alimentarilor casnice sau a sistemelor gospodaresti.

Pompa submersibila 900w Jar de la Tricomserv este o electropompa multietajata centrifugala, care poate functiona cu usurinta in sistem hidrofor. Acest lucru inseamna ca prin atasarea elementelor specifice unui hidrofor, aceasta pompa poate realiza pomparea apei de la anumite adancimi pentru a usura procesul de alimentare.

Elementele care sunt necesare in vederea functionarii in regim hidrofor sunt: vas de expansiune, presostat, manometru si supapa de sens. Motorul este puternic etansat, pentru a nu permite apei sa ajunga la acesta, mai ales avand in vedere faptul ca pompa submersibila este imersata in permanenta in lichid.

Pompa are un debit de 3 metri cubi pe ora, o inaltime maxima de pompare de 54 de metri si un diametru al pompei de 120 mm. Diametrul de refulare este de 1 tol, iar presiunea maxima la punctul 0 este de 5 bari. Temoeratura maxima a lichidului pe care o poate suporta pompa este de 35 de grade. Destul de impresionant, am spune noi, mai ales pentru o pompa fabricata in Romania.

Pentru ca discutam despre avantaje, ar trebui sa le mentionam si pe acestea, in concordanta cu faptul ca pompa este una autohtona. In acest caz scad destul de mult costurile, nemaifiind nevoie de importuri si curierat, de materiale in plus sau de interventii in regim de garantie, efectuate in alte tari. Totul se realizeaza intern, piesele de schimb pot fi inlocuite cu usurinta, astfel incat fiecare beneficiar sa poata fi multumit de alegerea facuta.

Foarte avantajos este si faptul ca aceste pompe submersibile, dincolo de a fi accesibile din punct de vedere al pretului, sunt deosebit de fiabile si de rezistente, iar acest lucru este demonstrat de multitudinea de utilizatori care aleg pompele submersibile Jar de la Tricomserv.

Aceste pompe pot fi gasite si in magazinul Shop-einstal.ro, ofertele de pret fiind cu adevarat atragatoare. Alegerea unei pompe romanesti ar putea fi cea mai buna investitie facuta in confortul tau si al casei tale, drept pentru care iti recomandam sa cauti ofertele si specificatiile tehnice si sa alegi pompe submersibile romanesti de care sa fii cu adevarat multumit.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close