Tehnologie

Peste un secol de traditie, cu rulmenti SKF

A existat o perioada cand Romania se mandrea cu fabrica sa de rulmenti de la Barlad, una dintre cele mai mari de acest gen din sud-estul Europei. Vazuta la inceput ca o ambitie a liderilor vremii, fabrica a devenit un adevarat brand in domeniu, cu mii de angajati si un reper pentru ingineria mecanica din tara noastra si nu numai. Declinul acestei industrii in Romania a facut ca utilizatorii acestor produse sa caute alte piete.

Astfel, astazi avem la dispozitie distribuitori diversi, din toate colturile lumii, dar si posibilitatea achizitiei de pe internet, de pe site-uri specializate, care iti pun la dispozitie cataloage intregi de rlmenti, de toate tipurile. Stim insa care sunt cei mai buni producatori de rulmenti? Mai mult, cum alegem rulmenti de calitate pentru utilajele sau autovehiculele proprii, fara sa cadem in capcana produselor ieftine, chiar daca acestea sunt mai usor de gasit?

Producatori de renume, la dispozitia ta

Unul dintre aceste raspunsuri ni le da site-ul rulmentika.ro, specializat in comercializarea de rulmenti. Astfel, printre producatorii de baza pe care ii voom regasi aici de numara si SKF, unul dintre liderii mondiali in productia de rulmenti. De la acest producator, vom gasi aici rulmenti din toate categoriile, incepand de la cei cu bile, folositi in special pentru autoturisme, la preturi care depasesc putin o suta de lei, dar vom gasi si rulmenti radiali, cu role conice pe un rand, care se comercializeaza la preturi de cinci ori mai mari.

De asemenea, vom putea achizitiona rulmenti axiali cu bile pe doua randuri, dar si rulmenti pentru agricultura. Pentru toate acestea, nu este necesar sa cauti prin tor internetul. Pe internet, spre deosebire de magazinele clasice, ai posibilitatea de a introduce filtre multiple, astfel incat sa iti fie afisate doar produsele care te intereseaza. Astfel, poti introduce atat tipul de rulment, diametrul interior si exterior, dar si latimea totala sau domeniul de activitate. De asemenea, poti introduce si producatorul, unde SKF are un loc bine stabilit.

Cine este SKF?

Atunci cand vorbim despre rulmenti SKF, e bine sa stim ca avem de-a face cu nul dintre liderii mondiali in productia de rulmenti. SKF este o cmpanie infiintata in Suedia, in urma cu mai bine de un secol, care a devenit intre timp un furnizor important de slutii pentru clientii cei mai exigenti, din toata lumea. Aici, vom gasi nu doar rulmenti, ci si sisteme complete de lubrifiere, pentru etansari si alte servicii de mecatronica.

Practic, atunci cand vorbim de SKF avem in vedere nu mai putin de 40 de domenii carora compania suedeza se adreseaza, acestea punand accentul pe protectia mediului si pe un ciclu de viata cat mai lung pentru produsele oferite. Astazi, compania are aproape 50 de mii de angajati in peste 30 de tari si centre tehnologice amplasate pe toate continentele lumii.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close