Turism

Alege Kaprun pentru cea mai frumoasa vacanta de iarna

Daca iti place sa schiezi si te interesezi deja de ceva timp de oferte pentru schi, cauta oferte ski Austria Kaprun.

De ce Kaprun? Pentru ca este cea mai populara statiune din Austria, situata la poalele varfului Kitztenhorn si e prima statiune cu domeniu schiabil pe ghetar, dar si cu sporturi care pot sa fie practicate si in restul anului. Kaprun iti ofera o multitudine de piste atat marcate, cat si nemarcate, dar si multe baruri, pentru cei ce iubesc viata de noapte.

Este cunoscut faptul ca Europa Sportregion este printre cele mai performante si renumite regiuni de schi din intreaga zona a frumosului Salzburg.

In ceea ce priveste regiunea de schi, aceasta este formata dintr-o adevarata retea de partii de-a lungul a 77 de km, deservita de nici mai mult nici mai putin decat 26 de instalatii de transport pe cablu. Reteaua de partii se intinde de la Zeller See pana la altitudinea de 2000 de metri, cu diferente de nivel de 1000 de metri. Pentru ca exista numeroase tunuri de zapada, partiile sunt perfect practicabile chiar si atunci cand ninsorile nu sunt atat de abundente.

Kaprun este o statiune mai mica, localizata intre 765 si 1730 de metri, unde cele 20 de km de partii sunt deservite de 1 teleschi si 2 telescaune. Daca e sa mentionam gradul de dificultate, pentru a sti la ce te expui, majoritatea partiilor aici au grad de dificultate usor si mediu, insa tot aici vei gasi si cea mai lunga partie de schi din regiune, partia albastra de 7 km, care iti garanteaza adrenalina maxima!

Ca un punct de atractie pentru cei care cauta si mai multa adrenalina, ghetarul Kitzsteinhorn este cel care ofera libertate de miscare snowboarderilor si carverilor. Vei gasi aici cele mai frumoase partii albastre si rosii, in total de 41 de km. Incepatorii pot experimenta acest sport, platoul ghetarului oferindu-le partii special amenjate pentru primele lor alunecari.

Cei din randul profesionistilor si cei avansati nu sunt deloc lasati pe dinafara, ei au pregatite partii cu taluzuri de diferite marimi, dar si piste cu posibilitatea de cronometrare a timpului.

Poti sa iti faci placuta sederea cazandu-te in apartamentele Appartementhaus Muhle, apeland la serviciile Filadelfia; Aceste apartamente se afla intr-o cladire de apartamente situata la doar un kilometru de  instalatia pe cablu Maiskogel. Domeniul schiabil glaciar Kitzsteinhorn se află la cca. 2,5 km distanta iar pe cel de pe Schmittenhöhe il gasesti la o distanta  de cca. 4 km. Magazine vei gasi la aproximativ 200 de metri departare.

Daca te intrebi unde mananci, te asteapta peste 25 de restaurante pentru toate gusturile si toate buzunarele, cu meniuri variate de la Fondue la pizza: Orgler, Dorfstadl, Schlemmerstube, Tauernhof, Mitteregger, Baum Bar, Zuchinis.

Tags
Show More

Leave a Reply

Close