Casa si gradina

Avantaje si dezavantaje pentru brazii naturali

Fara doar si poate, cea mai frumoasa perioada din fiecare iarna, este perioada de dinaintea sarbatorilor de iarna, si perioada sarbatorilor de iarna, atunci cand in casele fiecarei familii ar trebui sa se regaseasca bradul de Craciun.

Impodobirea bradului de Craciun este o traditie, care se respecta de secole intregi, motiv pentru care fiecare familie isi doreste ca in aceasta perioada a Craciunului, sa aiba acasa un brad impodobit.

Traditia spune ca, inca din cele mai vechi timpuri, oamenii impodobeau cate un brad natural acasa pentru a sabratorii Craciunul, insa odata cu trecerea timpului lucrurile s-au schimbat, iar odata cu aparitia pe piata a brazilor artificiali, care se pot gasi si pe BraziCraciun.net, pentru ca oamenii incep sa isi indrepte atentia din ce in ce mai mult spre acesti brazi.

Si totusi, chiar daca brazii artificiali vin cu o serie importanta de avantaje, precum faptul ca sunt mai ieftini decat brazii naturali, plus ca pot sa fie folositi si in anii urmatori; totusi, tot brazii naturali sunt in top.

In cazul in care ai de gand sa iti indrepti atentia spre un brad natural, in primul rand pastrezi traditia, iar daca iti doresti un brad natural ieftin, atunci nu trebuie sa iti faci griji pentru ca un molid este cea mai buna alegere pentru tine.

Ai avea si posibilitatea de a-ti indrepta atentia spre un brad dintr-o specie mai pretentioasa si mai eleganta, cum ar fi de exemplu un brad din specia Nordmann, sau chiar si un brad argintiu Nobilis sau un brad care face parte din specia Pungens.

Ei bine, acestea sunt doar trei exemple de brazi naturali care fac parte din specii mai pretentioase, si spre care iti poti indrepta oricand atentia, in cazul in care vei dori sa ai un brad natural de cea mai buna calitate.

Aceste specii de brad natural, sunt mult mai aspectuoase decat molidul, insa sunt si mai scumpe, iar plus de asta, ori iti alegi un molid, ori optezi pentru una din aceste specii, pentru ca la urma urmei, oricum bradul se va scutura si il vei arunca dupa sarbatorile de iarna.

Faptul ca bradul se scutura este iarasi un dezavantaj al acestor brazi naturali, pentru ca mai apoi vei pierde ceva timp si pentru a face curatenie in camera unde a fost pastrat bradul, asa ca din acest punct de vedere, ar fi o alegere mai inspirata un brad artificial.

Daca stai insa sa te gandesti ca in momentul in care iti indrepti atentia spre un brad natural, indiferent ca alegi un molid care este cea mai ieftina varianta, sau ca alegi o varianta mai luxoasa si mai scumpa precum celelalte specii de brad amintite anterior, pastrezi traditia de a avea un brad natural acasa pe timpul sarbatorilor de iarna.

Ei bine, dupa cum se poate observa, la fel ca si orice alt produs, si atunci cand disutam despre brazii naturali, acestia pot sa vina cu o serie importanta de avantaje, dar si cu o serie de dezavantaje, asa ca trebuie sa stii dinainte toate avantajele si dezavantajele brazilor.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close