Internet

Ce trebuie sa stii despre titletag-urile in SEO?

Etichetele de titlu ar trebui sa ajute motorul de cautare si utilizatorul online sa inteleaga ce este tema principala a paginii. Etichetele titlu sunt un element critic SEO din cateva motive. Iti recomandam cea mai buna firma de optimizare seo din Cluj, pentru mai multe detalii intra pe Smartseopack.com.

Titlurile paginilor sunt vizibile intr-un SERP si, de asemenea, in partea de sus a oricarei pagini Web, in ​​bara de titlu. Ele ofera o oportunitate de a include cele mai relevante cuvinte cheie din fata si centru. Titlurile paginilor sunt afisate ca titlu si link peste descrierile scurte de pe un SERP.

Din aceasta cauza, etichetele dvs. titlu trebuie sa atraga cititorul si sa fie scrise in format titlu. De asemenea, acestea trebuie sa fie unice pentru fiecare pagina de pe site-ul dvs. web. Cele mai bune practici pentru lungimea titlului paginii sunt de la 6 la 12 cuvinte (aceasta nu include cuvinte cum ar fi “a”, “si,” “dar,” “pentru” si asa mai departe).

In functie de ceea ce fac competitorii online de top, directia dvs. se poate schimba (de exemplu, puteti alege sa o faceti mai lunga sau mai scurta – oricum, este bine sa ramaneti in continuare la liniile directoare generale).

Daca aveti acces la Bruce Clay SEOToolSet, puteti utiliza instrumentul analizor multi-pagina pentru a obtine o idee despre ceea ce face concurenta. In caz contrar, puteti vizualiza intotdeauna sursa oricarei pagini Web facand clic dreapta pe pagina respectiva pentru a descoperi eticheta de titlu a paginii.

Deoarece motoarele de cautare afiseaza de obicei doar un numar stabilit de caractere ale unui titlu de pagina pe un SERP (Google taie titlurile la aproximativ 70 de caractere – incluzand spatiile), cuvintele cheie directionate catre pagina Web trebuie sa apara in imediata vecinatate si la inceputul titlului.

Deci, puneti mai intai cele mai semnificative cuvinte cheie (daca le puteti personaliza pe toate in mod natural, faceti asta), urmate de celelalte cuvinte cheie in ordinea importantei daca exista spatiu. Nu repetati niciun cuvant cheie mai mult de o data.

Beneficiul plasarii cuvintelor cheie importante in eticheta Titlu este ca atunci cand cineva utilizeaza respectivul cuvant cheie intr-o interogare de cautare si una dintre paginile dvs. Web este afisata pentru acel cuvant cheie, cuvantul cheie va fi bold in SERP.

Cu cat titlul paginii este mai potrivit cu ceea ce cauta utilizatorii online, cu atat este mai probabil ca acestia sa faca clic. Si, vazand cuvantul pe un SERP care se potriveste cu interogarea lor online, ii incurajeaza sa faca exact acest lucru.

Daca incercati sa va construiti marca sau marca dvs. este un element important al tuturor lucrurilor pe care le faceti, este posibil sa doriti sa includeti numele in eticheta Titlu. Exista sentimente mixte cu privire la includerea marcii in fata sau la sfarsitul unei etichete Titlu.

Daca marca dvs. este renumita si de incredere, va recomandam sa o puneti in fata cuvintelor cheie, deoarece veti avea in continuare posibilitatea de a avea cuvinte cheie directionate cu caractere aldine pe un SERP, in Meta Descriere. Daca incercati inca sa va construiti marca, va recomandam sa o puneti la sfarsitul etichetei Titlu.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also

Close
Close