Sanatate

Efectele imediate ale tratamentului cu ventuze masaj anticelulitic

Tratamentul cu ventuze masaj anticelulitic a cunoscut, in ultimii ani, o evolutie surprinzatoare, fiind recunoscut pentru beneficiile pe care le are. Avand in vedere rezultatele, nu e de mirare ca tehnica a fost imbunatatita mereu pentru a veni in sprijinul pacicentilor care apeleaza la o astfel de metoda alternativa de vindecare.Ventuzele masaj pot fi aplicate prin doua modalitati: atat la cald cat si la rece. Ventuzele din cauciuc se folosesc la rece, iar cele din sticla se utilizeaza la cald.

Datorita beneficiilor sale, acestea au cunoscut o larga raspandire. Sunt foarte usor de aplicat, iar daca stiti cum sa le folositi, le puteti aplica si acasa. Este posibil sa nu va pricepeti sa le utilizati, asa ca indicat este sa va lasati pe mana unui specialist. Tratamentul cu ventuze masaj anticelulitic  dureaza un sfert de ora, timp in care trebuie sa apara si echimoze si sa observati cum pielea se ridica la suprafata. Asta inseamna ca, cu ajutorul ventuzelor, afectiunea va fi adusa la suprafata si va putea fi mai usor de vindecat. In medicina chineza, ventuzele masaj erau folosite ca instrument in acupunctura si erau aplicate pe locurile dureroase, acolo unde acele de acupunctura se utilizeaza pentru a trata afectiunea.

Aceste ventuze masaj anticelulitic au rolul de a trata astmul, impotenta, hemoroizii, hipertensiunea arteriala, precum si durerile musculare ce au aparut ca urmare a unui efort sustinut. Si aici ne referim la cataratul pe munte sau la mersul pe bicicleta, actiuni ce implica din partea muschilor un efort foarte mare in urma caruia apar durerea si febra musculara. Ventuzele masaj pot fi folosite si in timp ce va aflati al birou ori sunteti in masina, deoarece nu va afecteaza in nici un fel munca. Acestea se curata foarte repede, cu apa si sapun.

Cum se folosesc aceste ventuze masaj anticelulitic

Pielea trebuie foarte bine hidratata cu ulei de masaj ori crema hidratanta inainte de a fi supusa tratamentului agresiv cu ventuze masaj. Acest lucru face mai usoara alunecarea unor ventuze masaj anticelulitic pe piele, iar pacientul nu va simti nici un disconfort, chiar daca echimozele aparute in urma tratamentului nu ofera o priveliste foarte prietenoasa asupra pielii. Tratamentul dureaza maxim 15 minute, dupa care pielea pacientului se va sterge cu un prosop si se va impacheta pentru a transpira http://yanno.ro/ventuze-masaj-anticelulitic/ .

Acesta reprezinta principiul tratamentului cu ventuze masaj anticelulitic: boala se aduce la suprafata, dupa care tratarea ei va deveni mai facila. Veti observa cum specialistul va trage partea de sus a ventuzei pentru ca aerul sa iasa din ea, va tine strans, dupa care se va aplica direct pe piele. In felul acesta, sub ventuza se va crea un vid care are rolul de a trage pielea in sus. In cazul in care medicul va simti ca presiunea este prea mare, va slabi ventuza.

Show More

Leave a Reply

Close