In Romania

SEO: Legatura user si Internet

Intotdeauna  o procedura de optimizare SEO pentru un site sau o pagina web, a reprezentat o adevarata bataie de cap, deoarece trebuie cautate o serie de metode prin care site-ul sau pagina respectiva sa intre in gratiile motorului de cautare si sa fie listate in prima pagian cu rezultate. Pe langa toate metodele ce presupun optimizarea SEO On Site sau On Page, facute in mod special pentru vizitatorii site-ului, mai este nevoie si de cateva metode de SEO Off Page, apeland la ajutorul altor site-uri partenere sau prietene de pe reteaua globala de Internet , prin intermediul carora sa se faca trimiteri catre dumneavoastra cu ajutorul link-urilor externe. Cu ajutorul acestor servicii de link buildind, va fi realizata in permanenta o legatura solida intre site-ul dumneavoastra si Internet. Dupa cum am spus, daca veti realiza un continut de calitate pentru site-ul dumneavoastra, in care sa prezentati informatii foarte relevante,  cu siguranta site-ul dumneavoastra va fi postat si pe alte site-uri, iar acest lucru va duce la o crestere de rankpage si automat, o mai buna vizibilitate pe Internet.
In mod normal aceste strategii de link building trebuie aplicate in procesul de promovare site care se refera la produsele oferite de dumneavoastra, cu scopul de a fi listat in rezultatele cautarilor realizate pe baza unor cuvinte cheie foarte relevante pentru aceste produse. Procedand in acest mod, veti realiza o buna optimizare a  paginii sau site-ului dumneavoastra, avand link-uri catre produsele oferite, si astfel aveti posibilitatea sa urcati in ierahia rezultatelor de pe motoarele de cautare. De asemenea, la optimizarea unei pagini, aveti in vedere si elementele social media.
Daca site-ul dumneavoastra targheteaza doar clienti de la noi din tara, fiti foarte atenti la obtinerea back link-urilor doar de pe site-uri de la noi din tara, si tineti cont de faptul ca paginile web  care fac trimitere catre dumneavoastra trebuie sa fie vazute atat de useri cat si de robotii browserelor  de cautare.
Din acest punct de vedere al link-urilor folosite, exita cateva contradictii cu privire la numarul acestora,  si de aceea este bine sa fie folosite cu moderatie, deoarece daca sunt prea putine nu aduc intotdeauna rezultatele scontate, iar daca sunt prea multe pot fi interpretate de catre browserele de cautare drept o incercare de manipulare a rezultatelor cautarilor. Pricipalul motor de cautare, Google este adeptul link-urilor obtinute in mod natural, iar acest lucru nu se poate realiza decat prin oferirea unor informatii sau produse de excelenta calitate, si astfel se va scrie pe forumuri despre acestea si se vor face trimiteri catre ele cu ajutorul link-urilor.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close