Jurnal

In sus cu fecalele…

Incep sa am dubii legate de finante, s-ar putea sa nu ajunga. Dar, la urma urmei, orase sunt destule pe traseu,nu?

Asa gandeam ieri. Daca nu ma ajung cu banii, trag pe dreapta in cel mai apropiat oras si gasesc ceva de munca doua-trei zile, pana pot umple rezervorul, din nou. Been there, done that already!

Pana cand ma trece un fior de 380 pe sira spinarii. Neamtule, esti de-o tampenie crancena! Esti intruchiparea dobitoceniei si a neinformarii in timp util! Ce nu am luat in calcul, ca Napoleon si ca Hitler, la vremea lor, a fost… iarna…

TiTi e pregatit, 100%. Dar e pregatit pentru iarna spaniola. fara zapada si fara ger. Iar in Romania, la inceputul lui decembrie, sau in ianuarie, iarna e in toi. Cu zapada de peste un metru si cu temperaturi minus 0, lejer. Plus ca, daca ma gandesc bine, cauciucurile de iarna sunt obligatorii, nu? Astia nu au pe aici asa ceva, habar nu am cat cossta si cum se pun 🙁 Sau lanturi de iarna. Antigel. Ce mai trebuie ca sa ai masina pregatita de iarna? Toate astea nu au fost luate in calcul.

Mi-am calculat relatia timp ramas/bani ca sa am minimul necesar incat sa pot porni la drum. Dar nu am luat toate astea in calcul. I am so fucked, clar nu imi ajung banii! 500 de euro, cel putin asa imi spune google maps, imi sunt necesari pentru benzina. Numai pentru benzina. Nu pun bani de mancare, nu i-am pus de la bun inceput. O sa rezist cu apa si cafea. Cat o fi, 3, 4 zile, o saptamana. Dar daca intru in zona de frig si ma opreste politia si imi da amenda ca nu am cauciucuri de iarna, ce fac?!

Neamt, gandeste repede si util!

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also

Close
Close