In Romania

Cadouri personalizate – afacerea cu magneti

Magnetii de frigider se numara printre principalele tale pasiuni. Oriunde mergi, orice tara vizitezi, ogligatoriu cumperi cativa magneti pentr a-I pastra ca si amintire. Sunt practice, nu ocupa spatiu in bagaje si oricine te cunoaste stie ce vrei sa primesti cadou. Si, la randul tau, faci astfel de cadouri prietenilor care iti impartasesc pasiunea. Si daca tot va plac, v-ati deschis si un magazine on line de magneti personalizati. Ii faceti de mana, deoarece handmade-ul este la moda. Aveti grija la detalii, la desene, iar rezultatele se masoara in calitatea muncii. Nu aveti nici un client nemultumit pana acum, iar afacerea are toate premisele uneia de succes. Imprimati si fotografii pe magneti de calitate fotografica inalta, iar grosimea este de 3 mm. Fiecare magnet se livreaza ambalat in pungute de celofan pentru ca transportul sa nu-i sparga. Faceti la comanda si cadouri personalizate care cuprind zece magneti. La o comanda facuta, oferiti bonus inca trei magneti, conceptie proprie a clientului. In acest fel, ii incurajati si pe clienti sa fie nu doar creativi, ci sa-si puna in practica propriile idei.

Marturii pentru nunti si botezuri

Pentru ca sunteti adeptul lucrului bine facut si de calitate, pentru magneti folositi o folie magnetica asezata pe spatele produsului cu grosimea de 1 mm. Este suficient de puternica pentru a sustine greutatea magnetului. Un cadou personalizat in forma de magnet este ceva unic ce poate fi dat ca amintire persoanelor care participa la nunti si botezuri. Tot ce trebuie sa faca viitorul client este sa trimita imaginile pe care doreste sa le imprimati pe adresa de e-mail de la sectiunea “contact”. Si cateva date referitaore si la un mesaj imprimat, numarul de bucati si dimensiunile. Plata se face la primirea coletului in termen de cateva zile. In cazul in care este necesar ca imaginile sa fie editate, inainte de realizarea produsului final i se trimite clientului o macheta, iar in maxim doua zile lucratoare de la primirea raspunsului de la client, coletul pleaca spre destinatar.

Preturi pentru toate buzunarele

La un colet de 2 kg cu plata ramburs, va costa 125 de lei. Preturile permit oricui sa aiba pe frigider o amintire de la un eveniment sau dintr-un loc in care v-ati simtit nemaipomenit. Magnetii de frigider pot fi oferiti ca si cadouri personalizate persoanelor dragi sau celor care au o astfel de pasiune. Sunt convenabile ca si preturi, iar multitudinea de imagini va fac sa nu stiti pe care sa-l alegeti. Gasiti magneti de frigider si in marile magazine, fiind o afacere la moda, dar si de succes. Si cele on-line merg pe profit, mai ales daca in ceea ce faceti puneti pasiune si dragoste. Este un prim pas catre marele succes.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close