In Romania
Carcasa si folia, sunt necesare amandoua?
Protectia telefonului ar trebuie sa vina de la sine, poate la fel ca si protectia noastra impotriva frigului sau razelor solare. La fel ca orice alt device, telefonul are nevoie de accesoriile potrivite pentru a da cel mai bun randament si pentru a putea fi folosit un timp mai indelungat. Ar fi si pacat ca dupa achizitia unui telefon de ultima generatie sa il scapam pe jos si sa ii fisuram display-ul. Ne putem lua adio de la el.
Pentru a evita aceste neplaceri si in acelasi timp a beneficia de toate caracteristicile telefonului este recomandat sa ii alegem o carcasa pentru a proteja spatele si lateralele acestuia, iar pentru display este indicat sa facem apel la o folie de protectie. Carcasa este un accesoriu pentru cei care vor ca telefonul sa isi pastreze mereu functia de portabilitate pentru a putea sa il poarte in buzunarul de la pataloni sau intr-o mica poseta. De asemenea un alt avantaj in alegerea carcaselor este acela ca veti putea scoate rapid telefonul de unde il aveti si veti raspunde cu aceeasi rapiditate la apeluri sau mesaje. Totodata modelele de carcase telefoane sunt numeroase, le gasiti in culori si design-uri variate, le puteti personaliza cu poza sau mesajul preferat, in functie de ceea ce doriti.
De asemenea puteti opta si pentru materialul preferat intrucat carcasele sunt fabricate din piele naturala, piele ecologica, silicon, plastic, fibra de carbon etc., fiecare avand avantajele specifice. Important este sa alegeti carcasa in functie de modelul telefonului detinut si mai apoi a dorintelor in materie de design.
Daca ati facut primul pas, alegerea carcasei, nu trebuie sa va opriti, urmeaza pasul al doilea, sa achizitionati si o folie de protectie pentru a proteja telefonul in volum complet. Folia de protectie nu numai ca protejeaza ecranul de praf, amprente si zgarieturi, ci il si pastreaza ca nou. Pentru a alege folia cea mai buna trebuie sa stiti ca veti gasi o gama variata de folii, fiecare cu specificul ei.
Foliile de protectie standard sunt foarte subtiri, nici nu se observa pe ecran, protejandu-l si impiedicand lipirea degetelor pe acesta datorita suprafetei fine. Foliile oglinda protejaza display-ul de zgarieturi si praf, iar pe timpul cat telefonul este blocat are proprietati de reflexie, actionand drept oglinda. Un alt tip de folie, este cea antiamprenta care dispune de un strat olofobic ce repinge uleiurile pielii si astfel impiedica urmele de grasime si amprentele sa se vada pe ecran, acesta vazandu-se mereu curat. Pentru cei care nu doresc sa impartaseasca informatiile cu toti curiosi din jur, se recomanda folia filtru confidentialitate, intrucat daca persoana priveste din lateralul telefonului nu poate vedea continutul de pe ecran.
In functie de ceea ce va doriti pentru protectia telefonului, va recomandam sa alegeti un model de carcasa si o folie pentru acesta. Mai trebuie sa stiti ca le puteti gasi si la pachet, o carcasa si folia, speciale pentru un animit model de telefon, insa le puteti achizitiona si separat, facand cea mai buna combinatie.