In Romania

Mentinerea unghiilor albe cu pasta de dinti

Ojele de culori inchise pot lasa de multe ori unghiile patate, ingalbenite sau decolorate. Sigur, ti-ai putea picta unghiile colorat incontinuu, dar cand vrei sa renunti la lacul de unghii sau sa folosesti nuante deschise ca in cazul manichiurii frantuzesti, colorarea unghiilor galbene poate deveni o mare problema.

Exista totusi o tehnica foarte usoara pe care o puteti utiliza pentru a obtine din nou unghii albe si nu este nevoie de nimic mai mult decat de pasta de dinti cu efect de albire. Iata cum.

Eliminati toate urmele de oja folosind o acetona sau solutie speciala, benzi de unghii de orice fel. polish, inclusiv polish clar.

Va sugeram sa utilizati o pila de unghii tampon pentru netezirea acestora.

Aplicati un strat de pasta de dinti de albire pur si simplu pe toata suprafata unghiei si folositi o perie de unghii pentru a freca usor. Pentru unii, acest lucru va fi tot ceea ce este necesar, dar daca unghiile tale sunt inca galbene, pune un alt strat peste ele si lasa sa stea timp de cinci pana la zece minute.

Clatiti unghiile exact cum procedati si cu dintii si veti observa imediat unghiile albe. Aplicati de cate ori este necesar pentru a obtine nuanta dorita si de care aveti nevoie.

Usor ca buna ziua. Mai ales atunci cand utilizati si o pila ca modalitate de a reda unghiei frumusetea si stralucirea naturala.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close