In Romania

Cum indepartam un inel blocat pe deget

A trecut deja mult timp de cand nu a maid at jos de pe deget un inel? Ai incercat sa-l scoti, insa bijuteria se incapataneaza sa ramana acolo, intepenita pe deget? Nu intra in panica si nu te grabi sa-l tai. Exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a elimna inelul in siguranta.
In primul rand, puneti degetul aratator usor peste inelul blocat si degetul mare sub acesta. Porniti sa rasuciti usor inelul inainte si inapoi, tragandu-l incet afara. Asigurati-va ca nu trageti si nici nu fortati prea mult. Orice abuz ar putea determina umflarea suplimentara si ar face chiar mai dificila eliminarea inelului.

Se pare ca nu am reusit, asa ca mergem la metoda doi: lubrifierea. Iar pentru asta trebuie sa folosim ceva alunecos. O multime de articole de uz casnic pot fi folosite ca lubrifianti pentru a scoate inelul intreg si cu pagube minime pentru piele. Curatarea bazei cu amoniac, de multe ori functioneaza cel mai bine. In cazul in care pielea este rupta sau deterioarata, alege lubrifiantul cu intelepciune. In caz contrar, incercati oricare dintre varianele de mai jos, folosind o cantitate generoasa de: vaselina, soluti de curatat ferestre,  lotiune de maini, care in special functioneaza bine, unt, daca este posibil, balsam de par chiar si sampon, jeleu sau unguent antibiotic, cea mai buna alegere daca pielea este rupta, ulei de gatit, untura, unt de arahide, sapun si apa, ulei pentru copii.

Pentru a scoate un inel blocat, uneori este suficient doar sa pui putin lubrifiant sub el. Roteste inelul de aur in jurul degetului o data sau de doua ori si apoi pulverizeaza sau freaca mai mult lubrifiant sub el. Trageti usor inelul de pe deget, mutandu-l cand inainte cand inapoi atat cat este necesar.
Daca inca nu ati reusit si tot nu se poate elimina inelul, ridicati bratul deasupra nivelului umerilor pentru cateva minute.
Metoda apei reci – Scufundati mana in apa rece. Probabil ca ai observat deja ca inelul cu pricina ti se potriveste mai bine si pare mai lejer in zilele racoroase decat in cele calde. Pune mana in apa rece, dar nu rece ca gheata, si tine-o acolo timp de cateva minute. Nu trebuie sa fie un proces dureros, ci unul suportabil.

Metoda atei dentare – Strecoara un capat al atei dentare sub inel. Daca este necesar utilizati un ac pentru a face asta. Infasurati ata dentara in jurul degetului pentru a se potrivi perfect sub inel si incepeti sa trageti de ea, impreuna cu inelul. Repetati etapele pana cand rusiti sa scoateti inelul complet.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close