In Romania

Ce servicii ofera un service laptop

Service+Laptop+SingarajaIn cele ce vor urma vom aborda pe scurt subiectul serviciilor oferite de un service laptop la modul general fara a intra in aspectele specifice ale unui anumit magazin de reparatii laptopuri. Asadar, un service de laptopuri poate oferi o gama diversa de servicii de la repararea laptopului, inlocuirea anumitor piese din laptop, cum ar fi componentele principale, placa de baza, procesorul si placa video, curatarea de praf a laptopului, astfel asigurand o mai buna ventilare a interiorului dispozitivului dumneavoastra si prin urmare o functionare mai eficace, operatiuni de diagnoza pentru toate problemele aferente laptopului. Ca urmare a diagnozei se comunica clientului, de regula, care este mai exact defectiunea si costul legate de repararea laptopului.

De cele mai multe ori dupa ce se va realiza diagnoza defectiunii laptopului, daca exista una, se comunica clientului efectiv costul si doar dupa ce acesta va accepta pretul se va trece la reparatie. In cazul operatiunii de curatare a laptopului, in general se vor curata sistemele de racire dar si toate componentele laptopului de praf, ceea ce asigura o functionare mai performanta, dar si poate prelungi durata de viata per general a laptopului. Majoritatea utilizatorilor de laptopuri sau computere personale cunosc faptul ca o curatare de praf la un interval exact de timp, unii zicand ca ar fi sase luni, altii la fiecare luna, poate preveni anumite defectiuni cauzate de praf.

Unele service-uri de laptopuri ofera si posibilitatea, pe langa servicii traditionale cum ar fi cele specificate mai sus, si de a upgrada potentialul laptopului dumneavoastra. Astfel, puteti sa cresteti capacitatea memoriei RAM a laptopului sau a unitatii de stocare hdd, adica instalarea unui hard disk nou cu o capacitate de stocare mai mare.

Pe langa reparare, curatare si upgrade, service-urile de laptop ofera in general si optiunea de a inlocui anumite componente, asa cum am precizat si mai sus. Inlocuirea poate fi realizata in cadrul displayului de laptop sau a invertorului acestuia, asta in cazul in care luminozitatea ecranului este deficitara, se mai poate inlocui tastatura laptopului in cazul in care aceasta a suferit socuri sau un contact cu un lichid potential periculos pentru siguranta laptopului, se mai pot inlocui cu usurinta si mufele de alimentare ale laptopului, aceste putand sa se rupa sau sa se deterioreze dupa un uz indelungat. Printre altele, mai pot fi inlocuite prin intermediul unui service laptop si dvd-rw, acestea fiind acele unitati optice cu rolul de a scrie si citi dvd-uri sau si cd-uri, iar in cazul in care carcasa laptopului are anumite defectiuni si ea poate fi inlocuita precum si ramele de display. In cazul in care sistemul de inchidere si deschidere a laptopului este stricat, pot fi inlocuite balamalele acestuia, sau daca au fost afectate de praf pentru un timp prea mare, pot fi inlocuite complet si coolerele din laptop.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close