In Romania

Palarii pentru barbati si femei

Daca barbatii considera aceasta ocazie numai buna pentru a scoate din cutii celebrele si elegantele jobene, in schimb, femeile opteaza pentru palarii fantezie unele mai reusite, altele de-a dreptul ridicole. Pana la urma nu mai conteaza totusi forma, ca este o nava spatiala sau o capsuna, ci faptul ca e musai sa iesi in evidenta. Si palaria chiar te poate scoate in fata si pe prima pagina a ziarelor mondene.

Palariile insa au fost dintotdeauna un atribut al elegantei. Se insoteau cu tinute asisderea si creeau, uneori, in jurul persoanei, o atmosfera de mister. Unele dintre ele chiar au devenit vedete, fiind purtate in filme de actori celebri. Iar lumea dorea o palarie ca a lor. Astazi, palaria are pentru majoritatea oamenilor un rol mai mult practic. Acela de a feri capul de soare. Astfel ca, chiar si o imitatie din plastic sau panza satisface aceasta cerinta.

Totusi, parca o mica revenire a elegantei vremurilor trecute se mai vede pe ici, pe colo. Cate-o palarie din fetru inca mai decoreaza capul unei femei sau a unui barbat pe strazile orasului. Nu va lasati pacaliti insa. Sunt doar accesoriile unei costumatii de epoca din timpul unui festival. Dar nu-i asa ca sunt frumoase?

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close