In Romania

Cateva idei interesante despre breton

Bretonul evolueaza, se schimba, dar intotdeauna va reprezenta un lucru la moda, indiferent daca este mai scurt, aranjat pe o parte sau este lasat, pur si simplu sa cada pe ochi. O simpla joaca cu acesta si look-ul dumneavoastra va fi schimbat. Iata in continuare cateva sfaturi utile pentru cine adora sa poarte un breton dragut si practic.

In primul rand, ar trebui sa stiti ca bretonul se potriveste oricarei femei, indiferent de tipul de par, singura problema fiind cea a alegerii unuia care sa se potriveasca cu forma fetei, dat fiind gama variata in care poate fi facut.

breton-coafuriBretonul se poate realiza pe parul de orice lungime, fara absolut niciun impediment. Problema cea mai des intalnita, este ca multe femei isi doresc ceea ce vad la altele, fara a lua in seama faptul ca poate parul lor este diferit. Din acest motiv, trebuie sa va impacati cu gandul ca o coafura, si implicit bretonul va trebui adaptat la natura parului dumneavoastra.  In cazul in care aveti parul cret, este bine sa stiti ca acesta este un tip de par pe care se realizeaza cel mai bine un breton lung, cu ajutorul catorva picaturi de apa, menite sa il indrepte pentru cateva momente. Acesta trebuie adaptat, dupa cum am mai spus, la forma fetei pentru a avea intr-adevar si o forma draguta.

Iata cateva sfaturi pentru a face cea mai buna alegere. Daca aveti forma fetei rotunda, este indicat sa alegeti un breton mai scurt si filat pentru a crea impresia unei fete alungite. Daca aveti fata ovala, va numarati printre femeile norocoase, deoarece va puteti permite orice tip de breton.

In momentul in care va deranjeaza forma parului dumneavoastra, puteti incerca sa va tundeti singura, dar tinet cont de sfaturile urmatoare, pentru a nu fi nevoita sa mergeti cu capul acoperit o perioada buna de timp.

Cea mai cunoscuta tehnica  de a taia parul, esta atunci cand acesta este  umed si prins in coada. In acest mod bretonul se creeaza singur in jurul fetei. Creati un breton mai lung, deoarece parul are tendinta sa se scurteze in momentul in care se usuca, si astfel puteti avea surpriza neplacuta sa constatati ca l-ati taiat prea scurt. Daca incercati sa taiati bretonul atunci cand parul este uscat, aveti grija sa il pregatiti cu cateva zile inainte, pieptanandu-l de mai multe ori pe zi, iar in momentul in care il taiati folositi foarfece profesionale.

Pentru o buna intretinere a bretonului, acesta va trebui  tuns o data la doua luni. El poate fi purtat si ondulat sau ciufulit, folosind diverse spume sau spray-uri pentru ingrijirea coafurii. Aplicati spuma pe parul umed, dupa care folositi uscatorul de par pentru a obtine volumul dorit pentru breton.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close