In Romania

Cumparaturile de Craciun

Am reusit astazi sa ajung in Arad cu familia pentru a face si noi traditionala zi a cumparaturilor dinainte de Craciun. Ne-am dus la Selgros.
Spre deosebire de alti ani, anul acesta era un Mos Craciun in magazin, costumat corespunzator care statea de vorba cu copiii, le lua un mic interviu la un microfon wireless intrebindu-i daca au fost cuminti, daca maninca tot, mai facea si cite o remarca smechera la adresa mamicilor, – daca acestea aratau bine (!)
Copilul nostru care are 11 ani nici n-a vrut sa se apropie, doar a privit ritualul de la distanta, motivind ca el e mare, n-are ce cauta acolo.
Un punct important de pe agenda zilei a fost cumpararea cadoului de Mos Craciun pentru acesta.
In anii anteriori, fiind mai mic am reusit de fiecare data sa-l pacalim punind cadoul in carucior sub alte produse astfel incit el sa nu vada ce i se pregateste.
Acum n-am mai avut curaj sa procedam la fel si am adoptat alta tactica. Pe el l-am lasat singur la raionul jucarii spunindui ca noi mergem sa vedem altceva.
Am pus cadoul in carucior fara sa ne vada, am iesit afara trecind pe la casa, am lasat obiectul afara in masina si am reintrat. Normal ca l-am gasit tot acolo fascinat de ce vedea in jurul lui. Cred ca si daca ne-am fi intors dimineata tot acolo il gaseam.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close