In Romania

Revelionul la TV

Am petrecut revelionul acasa cu familia.
Intre televizor, calculator, boxe date la maxim, bla bla.
Din cite am tras cu ochiul la tv, m-i sa parut ca au fost programe ceva mai bune decit in anii trecuti dar nu ceva memorabil, cine stie ce.
Am avut rabdare sa vad in intregime aproape Cronica Circotasilor, Mondenii pe Prima, ca e de ris.
Grandios si deosebit spectacolul de lumina si culoare de la Bucuresti, nu pot sa zic ca n-a fost fain, dar eu personal nu agreez petrecerea revelionului in strada, asta e o moda importata de citiva ani de la straini.
La cumpana dintre ani presedintele Basescu ne-a vorbit pe TVR 1 de la Brasov, urindu-ne La multi ani si facind numaratoarea inversa a secundelor in timp ce pe ecranul TV se afisa un ceas decalat cu 45 de secunde inapoi. (!)
Din pacate vad ca persista pe micul ecran manelele. Nepermis de multe manele. Nu chiar pe toate programele, dar destule. Asa se propaga gratuit incultura de dragul rating-ului sau poate nici atit nu cistiga televiziunile in cauza. Cred asta pentru ca eu nu prea ‘vad’ in noaptea de revelion un manelist stind cuminte in fotoliu si privind la televizor. Mai degraba se imbata ca porcii, se sparg in figuri dupa ultimele cd-uri infipte in combina data la maxim ce miroase a incins, inghesuind la colt o pitzipoanca, etc.
Prea multe televiziuni cu emisiuni mediocre, slabe, sau pur si simplu de kkt.
Avind in vedere procentajul de emisiuni bune, 2-3 posturi tv de interes general ar fi mai mult decit suficient.
Si eterul ar fi mai curat, mai liber de atita radiatie electromagnetica inutila.

 

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Close